Film / seriál

Sešup

Americká komedie Sešup
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Rodinná dovolená na horách, nečekaná lavina, manžel, který místo toho, aby chránil rodinu, popadne mobil a zdrhá zachránit se.

Jenže to není lavina, jen strašidelný, ale neškodný oblak sněhu. Dovolená tedy pokračuje, ale je poněkud zkalena tím, že manžel je teď považován za podlého muže, kterému jde především o sebe. A o jeho telefon. Manželka ho nesnáší, děti se ho bojí a on se chudák snaží vysvětlit, že neutíkal zachránit se, ale přivolat pomoc. Hraje v tom Will Ferrell, je to komedie a podle všeho povedená. Ferrellovi to z nějakého důvodu nejvíce sekne, když ho lidi nemají rádi a on se před nimi musí obhajovat – pro tyhle role byl zkrátka zrozen. Posuďte sami. V ten čas vánoční budete mít jistě náladu na klasické vánoční filmy. Tenhle do té kategorie spadá, ale rozhodně se nejedná o klasickou štědrovečerní pohádku. Je to film o rodinné katastrofě, který se mezi záplavou milých a neškodných příběhů bude hezky vyjímat, a hned tak na něj nezapomenete.

Sešup

Film / seriál
Foto HBO

Režie Nat Faxon, Jim Rash

Obsazení Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Miranda Otto, Zoe Chao, Zach Woods, Kristofer Hivju, Alex Macqueen

Délka 85 min.

Rok 2020

HBO neděle 20. 12. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC