Film / seriál

Představení stanice HBO3

Představení stanice HBO3
Skylink Live TV

Sledujte na HBO3 na skylink Live TV Sledovat

HBO3 je program pro všechny seriálové maniaky, kteří zde najdou nejen původní tvorbu od HBO, ale i díla jiných stanic a studií.

Společnost HBO Česká republika v ČR provozuje a v nabídce Skylink nabízí kromě samotného programu HBO ještě další programy, jimiž jsou HBO2, HBO3 (to bylo dříve známé jako HBO Comedy), Cinemax a HBO GO – on-line videotéku. Kromě velkého množství úspěšných seriálů se diváci mohou těšit na vybrané filmy pro děti i dospělé.

Již druhá řada divácky oblíbeného seriálu Westworld, inspirovaného stejnojmenným filmem z roku 1973, sleduje osudy lidí a robotů ve futuristickém zábavním parku, který uspokojí všechny vaše touhy. Skupinka robotických hostitelů se ale bez vědomí programátorů odchýlí od naplánovaných scénářů a začne vykazovat znepokojivé vzorce abnormálního chování.

Holden ležel dvanáct let v kómatu. Seriál Z onoho světa začíná poté, co se konečně probudí, a zjišťuje, že má nové astrofyzikální schopnosti, kvůli nimž se nedobrovolně ocitne ve víru nebezpečného spiknutí. A je jen na něm, aby zjistil, co se během let, která strávil v kómatu, odehrálo a jak má nyní žít ve světě, jenž není tomu, který pamatuje, vůbec podobný.

Satirický seriál Náš malovaný prezident sleduje patálie 45. prezidenta Spojených států amerických Donalda Trumpa. Stranou rozhodně nezůstane ani jeho veselá skupinka poradců a rodinných příslušníků. Sledujte komedii z prezidentského prostředí, která je nejen studií pátrající po charakteru, ale i dobře načasovanou politickou parodií.

Představení stanice HBO3

Film / seriál
Foto HBO3
HBO3 úterý 17. 4. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC