Film / seriál

Norman – Mírný vzestup a tragický pád stratéga z New Yorku

Norman – Mírný vzestup a tragický pád stratéga z New Yorku
Skylink Live TV

Sledujte na HBO3 na skylink Live TV Sledovat

Nevýznamný postarší konzultant Norman Oppenheimer se díky nečekaným událostem seznámí s mladým politikem, který se dostal až na samotné dno. Nezůstane na něm ale dlouho, během tří let je světovým vůdcem a Normanův život se tím od základu změní.

Norman netouží po ničem jiném, než aby se dostal do popředí veřejného zájmu. Dosud vedl zcela osamělý život a neustále využíval jakéhokoli kontaktu, jen aby si vydobyl důležitou pozici ve společnosti. Je příkladným oportunistou, zatím to ale moc nevychází. Jednoho dne potkává chudého izraelského politika Michu Eshela, kterému koupí pár drahých bot. Michu toto setkání nakopne a dál na sobě usilovně pracuje, až se stane premiérem. Na svého přítele Normana nezapomene, a ten se tak z čista jasna objevuje v samotném centru politického dění.

Snímek je komedií, dramatem i zpovědí o osobní tragédii obyčejného člověka, kterému se sice podařilo splnit si sen a vystoupit z anonymity, ale který si zároveň možná není jistý tím, jestli je to opravdu to, po čem celý život toužil.

Norman

Film / seriál
Foto HBO
HBO3 pátek 2. 2. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC