Film / seriál

Mělčiny

Mělčiny
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Surfování ve vodách, kde se daří žralokům, se nevyplácí. V napínavém thrilleru, který se stal novodobými Čelistmi, se o tom přesvědčí na vlastní kůži Blake Lively. Výlet za perfektními vlnami se změní v nejhorší den jejího života.

Nancy je vášnivá surfařka. Svou lásku k sjíždění vln zdědila po své mamince, a tak s prknem pod paží neustále hledá nová a neokoukaná místa. Její touha po dokonalé lokaci ji zavede až do Mexika na Isla de Tiburón, tedy na Žraločí ostrov. Odlehlá pláž je jako vystřižená z katalogu, nebe je bez mráčků a Nancy je společně s dvěma surfery jediná, kdo se chystá jezdit. Pohodový den se ale změní v noční můru ve chvíli, kdy je Nancy napadena velkým bílým žralokem. Před jeho ostrými zuby ji na poslední chvíli zachraňuje skalní výstupek asi 200 metrů od břehu. Dokáže se dostat do bezpečí, když kolem krouží hladový predátor? Snímek nabízí porci napínavých scén, během kterých budete mít nutkání zakrývat si oči, a sympatickou hlavní hrdinku, jež se nehodlá vzdát bez boje.

Mělčiny

Film / seriál
Hodnocení FDB 70,2 %
Foto HBO

Režie Jaume Collet-Serra

Obsazení Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen, Sedona Legge, Pablo Calva, Diego Espejel, Janelle Bailey

Délka 87 min.

Rok 2016

HBO středa 7. 6. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC