Film / seriál

Mělas to vědět

Minisérie Mělas to vědět
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

David E. Kelley přinesl Mr. Mercedes, Goliath, Sedmilhářky a pár dalších seriálů, které se vám statisticky vzato líbily. Dát šanci jeho dalšímu dílu je tedy logický vývoj.

Nicole Kidman a Hugh Grant jsou zajímavá dvojka, HBO má tradici dobrých minisérií, reputaci Kelleyho jsme již probrali. Tak se pusťte do Mělas to vědět, seriálu o bohaté rodince, ve které se dějí nepěkné věci, protože bohatým lidem toho projde víc než těm, kteří si povolení ke zločinu koupit nemohou. Na druhé straně samozřejmě stojí parta detektivů, kteří peněz tolik nemají, zato oplývají morálkou a jejich misí je vysvětlit movitým zločincům, že takhle se to dělat nemá. To všechno před zraky veřejnosti, která v průměru taky moc peněz nemá, takže se na hlavu našich bohatých snáší déšť nevole tak nějak odevšad. Nepříjemné, ale dramatické a tedy zábavné. Plus obsazené tak dobře, že by se jednomu chtělo radostí slzet. Takže pokud máte rádi drama nebo nemáte rádi bohaté lidi, pusťte se do toho.

Mělas to vědět

Film / seriál
Foto HBO
HBO pondělí 2. 11. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC