Film / seriál

Malá Velká Británie II.

Malá Velká Británie II.
Skylink Live TV

Sledujte na HBO2 na skylink Live TV Sledovat

Milujete filmový a seriálový bizár a myslíte si, že jste již viděli všechno, co jde vymyslet? Pokud vás do této doby míjel seriál Malá Velká Británie, nemůžete být víc vedle. Tady si totiž na bizár nehrají. Oni jím žijí. A vy se budete řezat smíchy.

Autoři seriálu, kteří v něm zároveň ztvárnili ústřední dvojici, si skutečně neberou servítky a ze svého národa si utahují ve velkém. Ve druhé sérii oblíbeného seriálu Malá Velká Británie se seznámíte s řadou kuriózních postav, jako jsou venkovský gay Daffyd, transvestita Emily či teenager Jason, zamilovaný do kamarádky své babičky. Heslem seriálu je fráze: „Ptáte se, jací jsou dnešní Britové? Co dělají? A proč?“ A ačkoli to tak nemusí na první pohled vypadat, autoři se skutečně snaží dovtípit odpovědí na tyto otázky. I když nutno podotknout, že způsob, jakým to dělají, může nejednoho Brita nechat na vážkách, jestli se má smát, nebo vyhodit televizi z okna. Nechte se vtáhnout do příběhů, které vám mohou být důvěrně známé, i když zrovna nejste z ostrovů.

Malá Velká Británie II.

Film / seriál
Foto HBO
HBO2 pátek 30. 3. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC