Film / seriál

Kruhy

Kruhy
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Před patnácti lety přišel do kin horor o  tajemné videokazetě, jejíž zhlédnutí přináší přesně týden nato smrt. Dnes již kultovní snímek se záporačkou Samarou děsil diváky po celém světě. Pomstychtivá dívka ze studny si ale rozhodně ještě nevyřídila všechny účty.

Kruh Gora Verbinského z roku 2002 děsil minimem krve, šílenou zápletkou a husí kůži nahánějícími záběry. Letošní snímek španělského režiséra F. Javiera Gutiérreze jde v jeho stopách, a to i co se děje týče. Kruhy jsou totiž pokračováním Kruhu a jejich příběh se odehrává třináct let po jeho konci. I zde se objevuje vraždící videokazeta, historce o jejích smrtících účincích ale málokdo věří a je považována spíše za báchorku k ohni. Studentka Julie však ví, že něco nehraje, její přítel totiž video viděl a od té doby se chová divně. Dívka se nakonec rozhodne na sestřih také podívat, čímž si vyslouží výhrůžku smrtí, před níž ji může zachránit jedině zašifrovaný vzkaz dívky ze studny Samary. V hlavních rolích Johnny Galecki, Matilda Anna Ingrid Lutz a Alex Roe.

Kruhy

Film / seriál
Hodnocení FDB 52,6 %
Foto HBO

Režie F. Javier Gutiérrez

Obsazení Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Zach Roerig, Alex Roe, Surely Alvelo, Brandon Larracuente, Andrea Powell

Délka 102 min.

Rok 2017

HBO sobota 30. 9. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC