Dokument

With Pupa: Kouzlo rybolovu

With Pupa

Pupa je zvláštní chlapík. Ne pouze proto, že při rybolovu používá imitace členovců a umělé mušky, ale také ve skutečném životě je trochu podivín, respektive se prostě řídí vlastními pravidly.

Naštěstí ale právě tato jeho tvrdohlavost v klobouku je to, co jeho pořadu dává neviditelnou příchuť, na který se již v první řadě netěší pouze milovníci rybolovu.
 
Pupa nedokáže sedět na jednom místě, myšlenkami vždy bloudí na nějakém malebném místě, na kterém je vždy co objevovat. Hory, lesy, potoky, řeky, jezera, hrady, zámky, lahodné pokrmy, vznešené nápoje a k tomu napínavá rybářská dobrodružství.
 
Toto, v dobrém slova smyslu „šílenství“ je hybnou sílou pořadu With Pupa, jednoho z úspěšných seriálů programu Fishing and Hunting, který není běžným filmem o rybolovu, je spíš filmem cestopisným, objevitelským, přírodopisným, gastronomická fantazie, vždy se zaměřením na jeho milovaný způsob trávení času, na rybolov. Každý rybář v průběhu svého vývoje dospěje jednou k bodu, kdy získání úlovku, radost z lovu již pro něj není prvořadým. Kouzlo rybolovu pro něj již nespočívá ve velikosti ulovené ryby, ale v rybolovu jako takovém se vším všudy. Seznámit se s prostředím, ve kterém lovíme, s místními přírodními a uměle vybudovanými hodnotami, místními zvyky, objevit zvláštnosti místní gastronomie a mezitím si ponechat čas také na rybolov, i když ne vždy jsme úspěšní.
 
Vždy se zaměří na dané téma, nejčastěji na zvláštní rybu, o které již dlouho sní, ulovení které není jednoduchým, ale ne nesplnitelným úkolem. Na tento moment se nabaluje celý děj filmu a mezitím se před námi otevře cesta, která nás dovede až ke kýženému cíli. Na této cestě nám osvítí i nejzapadlejší zákoutí, rušnou atmosféru bazaru v Mostaru, tajný atomový kryt Tita, náladu Tokajské vinařské oblasti, tajemství lahodné chuti piva jižních Čech.
 
Jím popularizovaný aktivní rybolov v pohybu je dostupný komukoliv a vytváří vynikající možnosti k tomu, abychom se o lásku k rybolovu a k přírodě, o radost z objevování podělili i s ostatními. 

With Pupa

Dokument
Foto Fishing and Hunting
Fishing and Hunting sobota 3. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC