Dokument

Výcvikový tábor: Druhá šance

Výcvikový tábor: Druhá  šance
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Kdybychom vám řekli, že můžete jet na tábor, jehož vznik inspirovala herecká hvězda Dwayne Johnson, jeli byste bez zaváhání?

Pokud ano, pak vás musíme upozornit na pár podmínek, bez nichž vás táboroví vedoucí nepřijmou. Především musíte mít za sebou nějakou tu chvíli v chládku, totiž za mřížemi, což bude pro většinu uchazečů první zádrhel. Musíte být odhodláni změnit se od základů a tvrdě na sobě makat – přijmout tuto podmínku by neměl být problémem pro kohokoli. A také musíte být připraveni v podstatě na vojenský výcvik. Ovšem takový dril jen tak každý nezvládne. Dwayne „The Rock“ měl v mládí oplétačky se zákonem, a tak se snaží podobným „ztraceným duším“ pomáhat. Dokument vám přiblíží zvláštní tábor, který dává mladým delikventům druhou šanci, již kdysi dostal i Dwayne. Během šesti měsíců musí projít tvrdým výcvikem ve floridském nápravném zařízení, kde se je instruktoři snaží přimět k přehodnocení svého dosavadního života. Když si uvědomí, jaké chyby udělali, snad se jim podaří vrátit se do života a stát na „správné straně barikády“. Zajímavý dokument byl nominován i na Oscara, takže se můžete těšit na kvalitní naturalistickou podívanou.

Výcvikový tábor: Druhá šance

Dokument
Foto HBO
HBO čtvrtek 1. 3. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC