Sport

Závěr PGA Tour na Golf Channel

Závěr PGA Tour na Golf Channel

Sezóna nejprestižnější golfové série, americké PGA Tour, spěje do svého závěru. Hráči sbírají poslední bodíky s nadějí na finálové čtyři turnaje Playoffs FedEx Cupu. Díky Golf Channel nebudete ochuzeni o jediný putt a jediné birdie.

Na přelomu srpna a září začíná finálová série turnajů PGA Tour. Jen nejlepších 125 hráčů žebříčku FedEx Cup se probojovalo na první turnaj Playoffs FedEx Cup. Boj o pohádkovou dotaci 10 milionů dolarů začíná na The Northern Trust.

Bývalý turnaj The Barclays změnil sponzora a bude se hrát na hřišti Glen Oaks Club. Už první turnaj ukáže, kdo je tím správným adeptem na vítězství v celé sezóně. Navíc po The Northern Trust se pole zúží o dalších 25 hráčů.

Nové jméno, ale stejné hřiště si zachoval turnaj Dell Technologies Championship. V Bostonu se představí 100 nejlepších hráčů sezóny a bojovat se bude o 8,75 mil. dolarů a 2 000 bodů pro vítěze. V polovině září si hráči zahrají předposlední turnaj sezóny PGA Tour. Tradiční BMW Championship se koná na Conway Farms kousek od Chicaga. Technické a rozmanité hřiště prověří už jen 70 Top hráčů FedEx Cupu a výrazně rozkryje karty v boji o stříbrný pohár.

Poslední turnaj, který vše rozhodne. Legendární Tour Championship v Atlantě přináší rok co rok strhující podívanou. Nejlepší hráči sezóny zde čtyři kola zápolí s těžkým hřištěm a nejtvrdší konkurencí. Ta je zredukována pouze na 30 nejlepších a z nich vzejde nový šampion sezóny PGA Tour 2016/2017.

Jenže s koncem Playoffs FedEx Cupu nekončí golfové hody na Golf Channel. Naopak! Na přelomu září a října jako třešničku na dortu servírujeme exkluzivně na Golf Channel Presidents Cup. Na hřišti Liberty National v New Jersey se proti sobě postaví výběry hráčů USA a mezinárodního týmu vyjma Evropanů. Golfová klasa ozdobí podzimní vysílání.

Golf Channel, to není jen moře přímých přenosů. Jsou to také čerstvé informace a novinky ze zeleného sportu v pořadu Golf Central, který se v týdnu vysílá v češtině. Chybět nebude ani zábava. Tu obstará se svojí show David Feherty. V nových dílech, které se vysílají od září, přivítá Feherty bývalého amerického prezidenta George W. Bushe, současného nájemníka Bílého domu Donalda Trumpa nebo hvězdu basketbalové NBA Stephena Curryho. Debatovat se nebude jen o golfu, to vám můžeme slíbit.

Přímé přenosy Playoffs FedEx Cupu

24. – 27. 8. The Northern Trust
1. – 4. 9. Dell Technologies Championship
14. – 17. 9. BMW Championship
21. – 24. 9. Tour Championship
28. 9. – 1. 10. Presidents Cup

PGA Tour na Skylinku

Sport
Foto Profimedia.cz
Golf Channel čtvrtek 24. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC