Rozhovor s Kristin Cavallari

Na prvním místě budu vždycky hlavně máma

Na prvním místě budu vždycky hlavně máma

Až do 2. září máte možnost na stanici E! sledovat úspěšný pořad Velká šéfka Cavallari, kterým provádí doslova renesanční žena – Kristin Cavallari. Přestože je jí teprve 31 let, má již za sebou mnoho úspěchů – je oblíbenou blogerkou, herečkou, televizní osobností, kterou zbožňují miliony, a teď navíc začala rozjíždět i novou módní značku. Aby toho nebylo málo, je také manželkou a matkou 3 dětí.

Co nám můžete říci o svém novém televizním pořadu?

Pořad má název Velká šéfka Cavallari a je o mně a mém životě ve městě Nashville. Od mého účinkování v reality show The Hills uplynulo již osm let a od té doby se mnohé změnilo. Jsem vdaná, mám tři děti a vlastním lifestyle značku Uncommon James. Takže pro mne to bylo skvělé, ten návrat do seriálu. Můj muž (Jay Cutler) byl profesionálním hráčem fotbalu a celých 7 let společného života se vše točilo kolem jeho kariéry, takže nyní je řada na mně.  

Činilo Vám potíže být opět před kamerami? 

Nejprve jsem byla nervózní, takže ano, chvilku mi to trvalo, než jsem si opět zvykla. Ale po několika dnech jsem se do toho opět dostala, je to jako jízda na kole, také to nezapomenete. Navíc jsem tentokrát také výkonnou producentkou, takže na konci dne nebyl problém rozhodnout o tom, zda všechny záběry použít či je třeba něco vystřihnout. 

Je nový pořad svým stylem podobný reality show The Hills  a Laguna Beach? Mám na mysli hlavně ten naturalistický formát, který byl velmi zajímavý a na tu dobu velmi průkopnický.

Reality show Laguna Beach a The Hills působily opravdu spíše jako filmy, byly opravdu skvěle natočené. Nový pořad je odlišný, ale myslím, že je moc hezky natočený. Nashville, jako místo, je sám o sobě jedním ze styčných bodů tohoto pořadu, je cool a sexy, což si myslím, že mnoho lidí netušilo. A také mí zaměstnanci, kteří v show účinkovali, jsou krásní. Takže tyto jednotlivé body hrály ve prospěch pořadu. Ale pokud se ptáte na to, zda byl pořad natočený ve stejném stylu jako Laguna Beach a The Hills, tak nebyl.  

Můžete nám přiblížit samotnou značku Uncommon James?

Tuto značku jsem uvedla na trh přesně před rokem, takže právě slavím první výročí. Nejprve byly pod touto značkou uvedeny šperky. Pak přišly na řadu výrobky do domácnosti, které jsou všechny ručně vyráběné a pocházejí z Indie. No a pak jsem otevřela kamenný obchod v Nashvillu. Takže ten pořad dokumentuje opravdu vše, od zrodu značky po otevření obchodu až do konce. 

Poprvé v životě mám úplnou tvůrčí svobodu a mohu si dělat co chci

Máte tři děti, do toho rozjetou kariéru, jak se to dá skloubit?

Nebyla bych schopna dělat obojí, dokud Jay hrál aktivně fotbal. Naštěstí je nyní doma a může tak vyzvedávat děti ze školy a pomáhat mi, čehož trochu zneužívám. Musím přiznat, že bez něj bych to nezvládla. Ovšem vždy a na prvním místě budu hlavně máma, a je proto pro mne důležité, že mohu být doma v pět hodin, abych si dala s rodinou společnou večeři. Také proto jsem otevřela obchod v Nashvillu, kde žiji, také proto se pořad natáčel zde. Jsem šťastná, že se to takhle podařilo. 

S ohledem na Vaše zkušenosti v osobním životě, jak moc si nyní hlídáte soukromí svého manžela a svých dětí, také vzhledem k tomu, že pocházejí z prostředí mediálně známé rodiny? 

Moje děti v show nevystupují, což bylo pro nás důležité rozhodnutí. Pro Jaye to také bylo něco nového, přestože se pohyboval ve světě fotbalu, ten mediální aspekt tam nebyl tak silný, takže jsme o tom všem hodně diskutovali. Nastavili jsme si jasné hranice, co může a nemůže v show být a ujasnili si, co chceme, aby bylo zveřejněno.  Protože na konci dne je to vždy má rodina, která je pro mne to nejdůležitější, a chci si být jistá, že jsou všichni spokojeni. Nemyslím si však, že Jayovo účinkování v pořadu je pro něj to nejlepší, protože do té doby měl image drsňáka, kterého se nic netýká, který si nechtěl nikoho připustit k tělu. Takže vidět i druhou stránku jeho osobnosti může být pro někoho velmi zajímavé. 

Vypadá to, že jste ztělesněním ženy, která boří všechna zajetá klišé.

Myslím, že je jednoduché být obrazem toho všeho, co představuji, přestože se tak vždy necítím. Myslím, pokud se vrátím zpět k vlivu sociálních médií a Instagramu, že tam ukazujeme to, co chceme, aby ostatní lidé viděli, já s lidmi sdílím i své špatné dny a probdělé noci. Takže když se mi pak přihodí něco skvělého a úžasného, něco, za co jsem velmi vděčná, neznamená to, že je vše perfektní a vše klape tak, jak má.


Kristin Cavallari (* 5. ledna 1987, blogerka, televizní osobnost, obchodnice a matka)

Kristin byla od mládí přesvědčená o tom, že se stane slavnou a uznávanou osobností. Již během studií na střední škole tak účinkovala v televizní show Laguna Beach High School a později se objevila i v seriálu Laguna Beach: The Real Orange County, který dokumentoval život její i jejích přátel. V roce 2013 si vzala za manžela hráče amerického fotbalu Jaye Cutlera, se kterým nyní žije v Nashvillu a mají spolu tři děti. A s pořady o svém životě rozhodně nekončí – proč by také měla, když jí úspěšně pomáhají s dosažením nejednoho cíle.

Rozhovor
Foto E! Entertainment

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC