Rozhovor s herečkou a zpěvačkou Terezou Bebarovou

Bude to našlapaných 60 minut

Rozhovor s herečkou a zpěvačkou Terezou Bebarovou

Terezu Bebarovou jsme zastihli u ní doma, v pauze mezi natáčením dvou vstupů do její nové show Čas na tebe a přirozeně jsme byli zvědaví, co tato sympatická herečka a moderátorka chystá.

Terezo, na jaké stanici Váš nový pořad uvidíme? 

Diváci nás uvidí pravidelně na Mňam TV vždy v pondělí, ve středu a v pátek v 10.00 a v 18.00 a na TV Hobby v těch samých časech v úterý, ve čtvrtek a v sobotu. 

O čem pořad bude? 

Především o šikovných lidech. To byste nevěřili, kolik úžasných lidí, kteří něco umí, v naší zemi je. Jenže to o nich třeba, vyjma okruhu jejich nejbližších, nikdo neví. Úplně jsem žasla a rozhodla jsem se dát takovým lidem prostor. Moc si vážím jak jejich práce, tak i toho, že překonali přirozený ostych a uvolili se v našem pořadu vystoupit. Zároveň se diváci mohou během pořadu naučit s pekařským mistrem nad mistry Josefem Maršálkem nějakou skvělou mňamku jako je dezert nebo i něco ze slané kuchyně. Zkrátka to bude 60 minut nabitých zajímavými hosty, radami a dobrými tipy. 

Můžete být trochu konkrétnější? 

V našem pořadu se setkáte s celou plejádou zručných lidí. Hned první měsíc vám představím například výborného uměleckého kováře se srdcem romantika Martina Pavlíčka nebo něžnou keramičku Andreu Abrahamovou a její nádherné anděly, které si vypaluje v místnosti vedle kuchyně. Dále pak úžasnou výtvarnici a báječnou ženskou Pavlínu Pecko, co skládá krásné mozaiky z upcyklovaných věcí… 

To byste nevěřili, kolik úžasných lidí, kteří něco umí, v naší zemi je

Upcyklovaných…? Co to znamená? 

U upcyklace jde v podstatě o to, že někdo šikovný vezme nějakou starou, nepotřebnou věc, upraví ji a dá jí tak zcela nový účel. Na víc si ale musíte počkat do vysílání. 

Nemůžeme se dočkat. Na co dalšího se můžeme ještě těšit? 

Třeba na školu drhání neboli makramé Lucie Brzobohaté. S Kateřinou Guske si zase ukážeme kolik můžeme udělat zábavných a šikovných věcí z na první pohled obyčejného filcu nebo se například seznámíme s technoložkou pečení Zlatkou Otavovou, která nás všechny konečně naučí, jak to udělat, abychom už nikdy nezkazili odpalované těsto nebo vždycky správně vyšlehali sníh. Od manželů Patakyových, kteří jsou jak v Česku, tak na Slovensku velcí propagátoři reflexní terapie, se zas dozvíte, jak si pomocí téhle metody doma v obýváku ulevit od všelijakých zdravotních problémů. A samozřejmě dojde i na nějaké ty hvězdné hosty a jejich koníčky.

Povídejte, to nás zajímá. 

Prozradíme například jaký je kutil Marek Lambora nebo vám Václav Vydra řekne něco o svých šťastných koních. O těch, co u něho žijí na ranči, a které zásadně neková. Patricie Pagáčová si s námi popovídá o tom, jaká je hospodyňka a zpěvák Marek Ztracený se podělí s diváky o své zážitky při stavbě domu. Možná budete překvapení, jak akční a šikovné tyhle české osobnosti jsou. 

Proč jste se rozhodla právě pro takovýto druh pořadu? 

Celý tenhle nápad vznikl během karantény, když se všechno zastavilo a my jsme doma s mým partnerem Ivanem Kotmelem přemýšleli, co budeme dělat dál. Shodou okolností v té době měly proběhnout hrnčířské trhy v Berouně, které moc rádi každý rok navštěvujeme, ale které byly stejně jako mnoho dalších takových akcí zrušeny. V tu chvíli nám došlo, že v téhle nepříjemné situaci nejsme sami, že na tom jsou ještě mnohem hůř lidé, co umí dělat krásné věci, ale najednou je dělat nemohou a nápad byl na světě. Řekli jsme si, to je ono! Uděláme burzu nápadů, televizní trh, kde divákům představíme ty úžasné české i slovenské řemeslníky, výtvarníky, kuchaře, pekaře, prostě všechny tyhle lidi se zlatýma rukama, a budeme se jim snažit dělat reklamu, aby si k nim diváci našli novou cestu. Jelikož se ale návštěvy v té době silně nedoporučovaly, využili jsme moderní technologie, jako je například Skype a základ formátu byl na světě. 

Proč jste si vybrala právě Mňam TV a TV Hobby? 

Můj partner Ivan a jeho tým s těmito dvěma televizemi spolupracuje už delší dobu a když jsme jim svůj záměr odprezentovali, tak byli nadšení. Obě tyhle televizní stanice chtějí přinášet svým divákům pořady plné dobrých receptů, zajímavých lidí a šikovných tipů a jelikož náš nápad je podobný, velice rychle jsme se dohodli. Když vše půjde dobře, objevíme se i na TV Praha a TV Brno a diváci si nás mohou najít i na našich webových stránkách, Instagramu, Facebooku a na našem YouTube kanále, kde najdou další hromadu informací.

 


Tereza Bebarová (* 8. července 1975, herečka)

Česká herečka a zpěvačka, jejíž aktivity sahají od dabování přes herectví až ke zpěvu. Rodačka z Bohumína vystudovala herectví na ostravské konzervatoři a už během školních let hrála v Divadle Petra Bezruče. Díky zajímavému hlasu je o ni velký zájem v dabingu. Z televizní tvorby ji diváci znají ze seriálu Ulice, kde 15 let ztvárňovala ruskou dívku Světlanu se specifickým přízvukem.

Rozhovor
Foto Mňam TV a TV Hobby

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC