Film / seriál

Všude jen led... A vrah!

Antarktida – kriminální seriál

Diváky vyzdvihovaný a mimořádně napínavý příběh z výzkumné stanice v Antarktidě nabídne Skylink Live TV.

Tahle minisérie jako by chtěla vzdát hold všem mistrům detektivního žánru. Během všech šesti dílů si totiž udržuje tak vysokou dávku napětí a tajemství, že je takřka nemožné dát si mezi jednotlivými epizodami delší pauzu.

Přitom by se mohlo zdát, že dny na výzkumné stanici v Antarktidě se hrstce osazenstva povlečou hlemýždím tempem – studium změny klimatu, kterým se tady zabývají, nepatří zrovna k náplni ultimátních detektivních sérií. Jenže tady se během šestiměsíčního zimního období, které právě končí, muselo něco stát – nikdo totiž ty, kteří stanici před půl rokem opustili a nyní se vrací, nevítá. Zlé tušení šéfa mise Johana Berga se brzy naplňuje – stalo se tady něco strašlivého. Jenže co? Bergův tým nachází několik mrtvých těl, vypálenou rolbu, stopy po kulkách… V tu chvíli vyvstává moře otázek: Kdo vraždil a proč? Přežil někdo, a pokud ano, kde se ukrývá? A jak je do krvavých událostí zapletená Bergova manželka, kterou tu na zimní bádání Johan zanechal?

Antarktida

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+

Režie Jorge Dorado

Obsazení Laura Bach, Hannes Fohlin, John Lynch, Álvaro Morte, Katharine O'Donnelly, Chris Reilly, Richard Sammel, Andreas Rothlin Svensson

Délka 6 x 45 – 65 min.

Satelitní televize: Skylink Live TV

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC