Film / seriál

Skylink 7 – Vaše šťastná hvězda mezi programy

Skylink 7 – Vaše šťastná hvězda mezi programy

Máte během přepínání mezi programy občas pocit, že byste se vůbec nebránili rozšíření a zpestření nabídky? Že by nebylo na škodu rozšířit si obzory? Přejete si zažít něco nového? Pak si zapamatujte číslo sedm.

Právě sedmička je totiž součástí názvu úplně nového programu, který na nebi televizní zábavy zazáří přesně 7. února 2019 v 18.00 hodin. Ne úplně pro všechny, ale výlučně pro vás, abonenty Skylinku.

Co od stanice Skylink 7 můžete očekávat?

Najdete tu boha­tou programovou nabídku, ze které si vyberou všichni členové vaší domácnosti, ale také aktuální a praktické informace určené speciálně pro zákazníky Skylinku. Můžete se těšit na filmy, seriály, pořady o životním stylu, dokumenty, pořady pro děti i na muziku.

Zajímá vás, co to bude konkrétně?

Čekají na vás třeba dokumentární filmy Osudy letců 2. světové války, Brutální chemie nebo Letci na Aljašce, milovníci dobrého jídla se mohou těšit na Recepty pro radost od našich babiček, filmoví nadšenci pak na snímky jako Legenda jménem Bruce Lee, Větší než Ben či Téměř chlap. Pro děti jsme do programu zařadili mimo jiné i animované Staré pověsti české nebo seriál Bílý tesák. Potěšíme samozřejmě i milovníky hudby – v prvním týdnu třeba živým koncertem Ingrid Michaelson. A zkrátka nepřijdou ani sportovní fanoušci, pro které tu na Skylinku 7 máme pořady Jak zvládnout první drajv nebo Honma Hong Kong Open.

Skylink 7 – stanice (CZ)

Ptáte se, kde můžete tuto stanici sledovat? Na pozici 7, pokud máte satelitní přijímač s funkcí Fastscan, nebo si stanici naladíte manuálně.

Skylink 7 – parametry (CZ)
Film / seriál
Foto Archiv Skylinku, Freepik
čtvrtek 7. 2.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC