Film / seriál

Připraveni na všechno

Připraveni na  všechno – polská hudební komedie

Když je člověk jednou tvrdý metalista, nikdo po něm nemůže chtít hrát Holky z naší školky. Nebo jo?

Bylo jednou pět kamarádů, pro které byla muzika vším. Pěkně tvrdá a rychlá muzika. Se svou deathmetalovou kapelou Exterminátor chtěli otřást světem. Sypali riffy a decibely na ohluchlé publikum a užívali si. Ale jak už to bývá, ambice jsou jedna věc, realita druhá. Kapela se rozpadla a z ostrých metalistů se časem stali úředníci, prodavači a unavení manželé.

Jenže metal je metal, a tak když jim jejich dávná fanynka a nyní starostka města nabídne velkorysou částku, pokud kapelu obnoví, kluci bez váhání souhlasí. Brzy ale zjistí, že věc má háček – nevědomky se zavázali vystupovat na pochybných festivalech a hrát ten nejpříšernější pop, kterým vždy z duše pohrdali. Jejich mužská hrdost je vystavena těžké zkoušce. Najdou v sobě sílu vzepřít se a jít si za svým?

Připraveni na  všechno

Film / seriál
Foto Skylink 7

Režie Michał Rogalski

Scénář Michał Rogalski

Obsazení Paweł Domagała, Krzysztof Czeczot, Piotr Żurawski, Agnieszka Więdłocha, Aleksandra Hamkało, Dominika Kluźniak, Eryk Lubos, Dorota Kolak, Sebastian Stankiewicz, Krzysztof Kiersznowski, Janusz Chabior, Piotr Cyrwus, Dorota Pomykała, Joachim Lamża, Anna Karczmarczyk, Piotr Rogucki

sobota 29. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC