Film / seriál

Planeta Single: Osm příběhů

Planeta Single: Osm příběhů – koprodukční seriál

Osm režisérů natočilo pro diváky Skylink 7 osm samostatných, láskou protkaných příběhů. Jejich hrdinové zažívají romantické, komické i dramatické situace. Jedno mají ale všichni společné – touží po blízkosti milovaného člověka. K jeho hledání používají seznamovací aplikaci Planeta Single.

Poslouchej, lásko

Pražské scenerie, Zdeněk Piškula v hlavní roli a krásná Polka Paulina. To jsou základní ingredience příběhu, v němž to ovšem hudebník Tomáš nemá s kráskou z Planety Single jednoduché. Ustojí překážky, které jim do cesty klade dívčina neurologická porucha vyvolávající přecitlivělost na zvuky?

Test

Ela se chce vyhnout zklamání v lásce. Sestaví si proto důmyslný test, který vyhodnocuje chování mužů při prvním rande. Vše funguje do chvíle, než skončí v nemocnici. Zde o ní pečuje Adam, jeden z těch, který testem neprošel. A Eliny exaktní představy o lásce brzy hroutí.

Sraz ze střední 

Úspěšná manažerka Klara se rozhodne pomstít svému nevěrnému muži. Na společný sraz ze střední si proto najme  doprovod – atraktivního mladíka ze seznamky Planeta Single. Během večírku se bude muset vyrovnat nejen s manželem, který se chce rozvést, ale i se svými mladickými sny. 

Láska kvete v každném věku

Vášnivý vztah se dá prožít i na sklonku života. Důkazem je příběh dvou seniorů – svobodomyslné Halinky a uzavřeného Władka. Od chvíle, co se na Planetě Single našli, znovu prožívají štěstí. A to jim také pomáhá překonat Władkovu rodinnou krizi i Halinčino vážné onemocnění. 

Hříšnice

Učitelka Kasia prožije vášnivou noc s neodolatelným protějškem ze seznamky Planeta Single. Nazítří odjíždí na svatbu svého bratra na venkov. Když zjistí, že oddávajícím knězem není nikdo jiný než Rafał, muž, s nímž strávila předešlou noc, ráz obřadu nabere zcela nečekaný směr. 

Detektor

Rande Ewy s okouzlujícím Jackem nemělo chybu. Ovšem jen do chvíle, než byli oba zatčeni a nevěřící Ewa musela strávit noc před Štědrým dnem v cele. Zároveň tady potkává mladého policistu, jehož filozofie lásky a randění se liší od té její snad úpně ve všem. Jenže co dělat, protiklady se přitahují… 

Vzdálenost

Cesta plachého teenagera Bartka z polského venkova za jeho (první) láskou ze seznamky Planeta Single do Vídně se promění v sérii nešťastných náhod a nečekaných setkání s nejrůznějšími páry. Hlavní hrdina se tak v průběhu cesty dozvídá o radostech a útrapách prvních lásek. 

Noc v Amsterdamu

Piotr a Sylvia mají za sebou první rande a zdá se, že všechno spěje k vášnivému zakončení. Ale opak je pravdou, jejich první polibek postrádá jakoukoliv chemii. A tak se vydávají do nočních ulic Amsterdamu a doufají, že během hovorů o lásce a vztazích mezi nimi jiskra nakonec přece jen přeskočí. 

Planeta Single: Osm příběhů

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Skylink 7

Režie  Maciej Kawalski

Scénář Jules Jones

Obsazení Zdeněk Piškula, Zofia Wichłacz, Tomáš Hanák, Trang Do Thu, Miloslav Pecháček, Alina Kamińska…

Délka 8 × 50 min.

pondělí 21. 2.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC