Dokument

Robin Williams: Mysl na dlani

Robin Williams: Mysl na dlani
Skylink Live TV

Sledujte na HBO2 na skylink Live TV Sledovat

Jeden z nejoblíbenějších amerických herců nebyl jen mistrem svého řemesla, byl to především velmi citlivý člověk s komplikovanou minulostí.

Už jako malý si rád vymýšlel příběhy i postavy a žil raději ve svém vlastním světě, než aby venku dováděl se spolužáky. Nezměrná fantazie a klukovská chuť neustále si hrát mu vydržela až do dospělosti. Původně sice neměl studovat herectví, jenže jeviště a smích diváků byly jedněmi z mála věcí, které ho doopravdy naplňovaly štěstím. Ještě na konci sedmdesátých let si přivydělával jako stand-up komik a čekal na svou velkou filmovou příležitost. Ta přišla až se snímkem Dobré ráno, Vietname (1987). Od té doby patřil k nejuznávanějším hollywoodským hvězdám.

Williams ale nebyl jen skvělý bavič, dokázal diváky klidně i rozplakat. A o všech jeho hereckých i životních polohách vypráví jedinečný dokument, který je plný doposud nezveřejněných záběrů z Williamsových vystoupení i soukromí. Svůj životní příběh si navíc vypráví on sám prostřednictvím sestříhaných rozhovorů a dalších nahrávek. 

Robin Williams: Mysl na dlani

Dokument
Foto HBO
HBO2 neděle 5. 8. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC