Film / seriál

Miluj mě

Miluj mě – australská romantická minisérie 


Seriál o tom, jak se láska, radost, smutek i osamění proplétají v našem každodenním životě, a jak s nimi dokážeme zacházet.

Šestidílné romantické drama Miluj mě představuje divákům typickou středostavovskou rodinu žijící v australském Melbourne, jejíž dosavadní bezstarostný a skvělý život přeruší smrt. Když Christine Mathiesonová nečekaně zemře den před oslavou 40. výročí svatby, její manžel Glen, dcera Clara a syn Aaron se ocitnou doslova na emocionální křižovatce.

Každý z nich se musí se smutkem vypořádat sám svým způsobem, a chod rodiny dostává zcela nový řád. Režisérka Emma Freeman velice něžně rozehrává jednotlivé příběhy otce Glena (Hugo Weaving), dcery Clary (Bojana Novaković) a syna Aarona (William Lodder) z pohledu jejich bolestivé ztráty a dopadu na jejich budoucí životy. A ač se to všichni obávají přiznat, je to o novém začátku a i tom, nebát se milovat nejen svou rodinu. První série, odvysílaná v roce 2021, byla natočena na motivy oceňovaného švédského seriálu Älska mig. V roce 2023 k ní přibylo dalších šest dílů, které se odehrávají o devět měsíců později.

Miluj mě

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+

Režie Emma Freeman

Obsazení Bojana Novakovic, William Lodder, Hugo Weaving, Bob Morley, Celia Pacquola, Shalom Brune-Franklin, Heather Mitchell, Sarah Peirse, Mitzi Ruhlmann, Tom Wren

Délka 6 x 39–46 min.

Satelitní televize: Skylink Live TV

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC