Sport

Představení stanice: Sport 5

Představení stanice: Sport 5

Program stanice Sport 5 je zaměřený na všechny možné druhy sportovních volnočasových aktivit. Ať už jsou tedy vaše chutě v této oblasti jakékoliv, dokáže jim bohatě vyhovět.

Program Sport 5 zahájil své vysílání před téměř deseti lety, 2. srpna 2008. Televize se nejdříve soustředila zejména na automobilový sport a automobilismus, po několika letech však svou programovou skladbu přeformulovala do podoby sportovní televize, kde i nadále špičkový motorismus hraje velmi významnou roli. Dále ho ale doplňují i další sporty a volnočasové aktivity. Studio programu vlastní veškeré vybavení, které potřebuje k tomu, aby divákům pravidelně doručovalo jen ten nejkvalitnější obsah – mimo jiné vlastní šest střižen, tři dabérny, on-air odbavovací pracoviště a studio, které je vybaveno jak pro výrobu pořadů do záznamu, tak pro živé vysílání s vlastní obrazovou a zvukovou režií.

Na programu Sport 5 diváci najdou nejen pořady vlastní výroby a živé přenosy, ale také pořady převzaté od třetích stran. Můžete se těšit na průběžné sestřihy toho nejlepšího, co se ve světě sportu událo, na nejčerstvější sportovní zprávy z domova i ze světa, na historické záznamy, dokumenty a samozřejmě i na diskusní pořady z vlastního studia kanálu. Z hlediska pokrytí Sport 5 nabízí nejen klasiku, ale i bojové, extrémní a další sporty včetně e-sportů. V programové skladbě nebudou chybět ani pořady týkající se fitness stylu života, golfu, atletiky, motorismu, koní a další.

Představení stanice: Sport 5

Sport
Foto Sport 5
úterý 6. 2.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC