Soutěž

Soutěžte s pořadem Muž vs. jídlo

Muž vs. jídlo

Pokud jste vášniví jedlíci a jen tak se něčeho neleknete, rozhodně si nenechte ujít další řadu populárního amerického seriálu Muž vs jídlo.

Muž vs. Jídlo je zábavný seriál hlavně díky Adamovi, což je nejen jedlík s pořádným apetitem, ale také sympatický showman, jenž vás provede Spojenými státy coby kulinářským rájem.

Navštívíte všemožná místa, které se pyšní předponou NEJ. Ať už se jedná o největší porce nebo nejpálivější pokrm.  Adama však nic nezastaví a vždy zasedne ke stolu rozhodnut postavit se jakékoli výzvě. Navíc vám Adam také představí, z čeho se jídlo dělá, jak se má správně připravovat i servírovat a občas přidá i nějakou perličku z historie.

Sledujte Adama každé úterý a čtvrtek na Food Network.

 

 

O kanálu Food Network

Food Network není typickým kanálem, který diváky učí, jak vařit. Přináší nové pojetí pořadů o jídle a věnuje se všemu, co je v daném žánru odvážné a zábavné, mnohdy boří zažité mýty, oslavuje jídlo a s tím související kulturu. Food Network je nadále jednou z nejrychleji rostoucích lifestylových značek na trhu, kombinující přehlídku oceněných pořadů, show šéfkuchařů z celého světa i kuchařských soutěží.

 

Vyhrajte praktický mixér NutriBullet

NutriBullet je revoluční mixér nejen pro přípravu smoothie. Získáte díky němu všechny nutriční hodnoty. NutriBullet má sílu uvolnit skryté živiny uvnitř jídla, které jíme. Mixér je pohodlný a skladný, přesto překvapí silným výkonem.

 

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří si předplácí jeden ze základních balíčků Smart, Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet nebo Flexi 7. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 31.7.2016 do 23:59 hodin.

Soutěž
Foto Food Networks

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC