Soutěž

Soutěžte s Nat Geo Wild a staňte se na jeden den ošetřovatelem v ZOO

Měsíc s velkými kočkami

Velké kočky patří k nejúžasnějším obyvatelům království zvířat, přesto z přírody rychle mizí. Během MĚSÍCE S VELKÝMI KOČKAMI představí NAT GEO WILD divákům tyto mimořádné šelmy a připomene jim jejich důležitost pro svět.

Měsíc s velkými kočkami startuje 5.3., premiérové díly můžete sledovat vždy v neděli od 18:00 na Nat Geo Wild.

V rámci dokumentárního cyklu Měsíc s velkými kočkami Vás společně s Nat Geo Wild zveme do říše zvířat a přinášíme jedinečnou soutěž plnou zážitků.

Hlavní cenou v soutěži je poukaz na zážitkový program od Liberecké ZOO, ve kterém se na jeden den můžete stát ošetřovatelem exotických zvířat. Dalšími cenami do soutěže jsou krásné knihy o šelmách od nakladatelství Albatros.

Co obnáší zážitkový program Ošetřovatelem v zoo?

V rámci speciálního programu může každý zájemce starší 18ti let na vlastní kůži poznat, jak vypadá jeden pracovní den ošetřovatele. Program nabízí ojedinělý pohled do zákulisí zoologické zahrady a seznámí vás s prací chovatelů a chovem exotických zvířat.

Zážitkový program nabízí několik úseků, mezi které patří úsek šelem, kopytníků, slonů, opů, úsek dravých ptáků a pavilón tropů. A je jen na vás, který úsek si zvolíte!

Více o zážitkovém programu naleznete ZDE.

 

 

Milovníkům všech velkých koček doporučujeme navštívit tento WEB, kde kromě mnoha zajímavostí naleznete i nápovědu na soutěžní otázku.

Správným zodpovězením soutěžní otázky se zařadíte do soutěže o zážitkový program Ošetřovatelem v zoo.

 

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří mají na dekódovací kartě Skylink aktivní jeden ze základních balíčků Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet nebo Flexi 7. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 15.3.2017 do 23:59 hodin.

jeden ze základních balíčků Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet nebo Flexi 7. - See more at: https://www.skylink.cz/tv-magazin/clanek/soutez/soutezte-s-nat-geo-wild-a-zazijte-zraloky-na-vlastni-kuzi#sthash.HZyb0fCo.dpufDo slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 16.12.2016 do 23:59 hodin.

 

Soutěž
Foto Nat Geo Wild

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC