Soutěž

SOUTĚŽ O LUXUSNÍ VÍKEND V ZÁMECKÉM HOTELU S TELEVIZÍ E!

E! Entertainment

Sledujte nové díly seriálu Držte krok s Kardashians exkluzivně na E! a vyhrajte luxusní all inclusive víkend pro 2 v zámeckém hotelu Kamenný Dvůr!

Sledujete rádi svět celebrit? Pozorujete se zájmem jejich každodenní starosti a radosti? Televize E! Vám přináší nové díly seriálu Držte krok s Kardashians.

Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s novými díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců. Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném.

Seriál můžete sledovat každou neděli ve 20:00 hod exkluzivně na E!

 

A na co se můžete těšit?

Víkendový balíček v zámeckém hotelu zahrnuje ubytování na dvě noci pro dvě osoby v pokoji deluxe se snídaní o švédských stolech, páteční večerní grilování nebo raut, sobotní bohatý obědový raut, sobotní zážitkovou gurmánskou večeři o 12 chodech a nápoje během pobytu. Vstup do wellness centra a zapůjčení piknikových sad a sportovních her.

 

 

Jak vyhrát poukázku na luxusní pobyt v zámeckém hotelu?

Stačí správně odpovědět na dvě soutěžní otázky:

 

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci satelitní televize Skylink, kteří si předplácí jeden ze základních balčíků Smart, Multi, Kombi, Multi HD nebo Komplet. Do slosování budou zařazeny odpovědi, zaslané do 31.5.2016 do 23:59 hodin.

Soutěž
Foto E! Entertainment
neděle 22. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC