Hudba a lifestyle

Uvař mi, mami!

Uvař mi, mami! – kuchařský pořad

Jak to zařídit, aby si děti zamilovaly zdravé jídlo? Blogerka Daria zná řešení.

CANAL+ Domo si na léto připravil kuchařský pořad, ve kterém foodblogerka vaří s těmi nejnáročnějšími kritiky: s dětmi. Bude to vaření zábavné a hlavně nepředvídatelné.

Děti její jídla milují

Konkurovat fastfoodu a sladkostem, které děti milují, není snadné. Naštěstí blogerka Daria Ładocha zná řešení. Na problém se dívá novýma očima. Kromě překvapivých nápadů na přípravu pokrmů pro nejmenší nabídne divákům praktické rady. V pořadu Uvař mi, mami! ukáže, co, jak a kdy můžeme dětem přichystat. V jejích receptech nenajdete prefabrikovaná dochucovadla, cukr, uzeniny, přemíru tuku či soli. Hlavními ingrediencemi jsou čerstvé ovoce, zelenina a luštěniny – a i přesto děti její jídla milují.

Žádné polotovary

Dariina kulinářská pouť za zdravou a chutnou kuchyní začala poté, co se rozhodla vyřadit ze svého jídelníčku maso, lepek a průmyslově zpracované polotovary. O své nápady a recepty se s fanoušky dělí na blogu Mamałyga, na sociálních sítích a nově také ve své televizní show.

Ví, pro koho vaří

Daria Ładocha ví, pro koho vaří. Navíc nevaří jen pro děti, ale také s dětmi! V každém díle Uvař mi, mami! jedna maminka a její ratolesti dostanou příležitost přiložit ruku k dílu. Společně připraví jednoduchou polévku, lahodný hlavní chod i lehký dezert. Pořad dá divákům návod, jak zapojit do vaření i ty nejmenší. V premiéře na stanici CANAL+ Domo.

Uvař mi, mami!

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
sobota 14. 8.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC