Hudba a lifestyle

Stingray Classica HD

Hudební pořad – Stanice Stingray Classica HD
Skylink Live TV

Sledujte na Stingray Classica HD na skylink Live TV Sledovat

Óčko nebo MTV jsou fajn stanice, ale orchestrální klasiku je složité na nich hledat. To bychom ale nebyli my, abychom neměli něco pro každého.

Doteď jsme přinášeli informace o online přenosech a zajímavých hudebních stanicích hlavně milovníkům hudby současné, tedy v rozmezí plus mínus padesáti posledních let. Co však nadšenci Bacha, Mozarta, Vivaldiho a dalších stars časů dávno uplynulých? Stanice Stingray se zaměřuje právě na tyto milovníky hudby a vysílá nepřetržitý proud pravé a nefalšované klasiky. A to jak té čistokrevné, tak té oblečené do moderního kabátu. Takové, která se objevuje třeba ve filmových soundtracích. Kromě nahrané a živé hudby se můžete v programu těšit na zákulisní reportáže a rozhovory, to abyste měli příležitost nahlédnout do smyčcových a žesťových kuchyní. Tohle všechno 24 hodin každý den, bez reklam. Ať už Stingray naladíte ráno, nebo v noci, bude tu pro vás.

Stingray Classica HD

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Stingray Classica HD středa 27. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC