Hudba a lifestyle

Soutěž: Šťastný výherce zažil v Glasgow velkolepou show MTV

Šťastný výherce

Na přelomu října a listopadu uspořádal Skylink, společně s hudební televizí MTV, jedinečnou soutěž, jejíž hlavní výhrou byl zájezd na předávání hudebních cen MTV EMA MUSIC AWARDS do skotského Glasgow. O tom, jak celý výlet probíhal, a jaké zážitky si třebíčský výherce pan Ivo Křivánek ze Skotska přivezl, se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Jak dlouho využíváte služeb Satelitní televize Skylink a na co se nejraději díváte?

Řekl bych více než 10 let. Aktuálně mám předplacený balíček Kombi. Nejraději sleduji dokumentární pořady, zejména ty, které se zabývají přírodou, vesmírem, ale i takové, které například ukazují, jak vznikají technicky unikátní stavby. Oblíbil jsem si pořad Jak se to dělá na Discovery Channel.

Jak jste se o soutěži dozvěděl?

Bylo to na Facebooku. Mám v oblíbených připojenou stránku Skylinku, takže mi žádná informace ani novinka neunikne. Jsem vcelku soutěživý typ, a hlavní cena byla velice lákavá. Bez váhání jsem poslal odpověď. Nikdy mě však nenapadlo, že bych opravdu mohl vyhrát.

Jaká byla Vaše reakce, když jste se o výhře dozvěděl?

Stále mám v živé paměti pondělní večer, kdy mi v práci začal zvonit mobil. Bylo to ohromné překvapení, rozum se zdráhal uvěřit. Podělil jsem se o svoji radost s kolegy v zaměstnání a také hned zavolal domů. Platí staré heslo „Kdo nehraje, nevyhraje“. A v soutěžích se Skylinkem opravdu vyhrávají běžní zákazníci.

Popište nám, jak celá cesta na MTV EMA MUSIC AWARDS proběhla?

Výhra zahrnovala letenky z Prahy do Glasgow a zpět, ubytování na jednu noc v hotelu a vstupenky na vlastní show MTV EMA. Měl jsem mírný strach z jazykové bariéry, také jsem se obával přestupu na obrovském londýnském letišti Heathrow. Na letišti Glasgow nás pak okamžitě upoutala masivní reklama MTV EMA, byla prakticky všude. Po přepravě autobusem na hotel, ubytování a vyzvednutí vstupenek, jsme byli společně s ostatními výherci z celé Evropy převezeni na pre-party do Glasgow Science Centre. Tam nás čekalo pohoštění a různorodá zábava. Party byla vydařená a správně připravila na úchvatnou show v obrovské hale The SSE Hydro. Druhý den zbylo ještě pár hodin na procházku centrem Glasgow. Celkově musím cestu zhodnotit jako organizačně perfektně připravenou, všude byli vstřícní a přátelští lidé.

Bylo nějaké hudební vystoupení, které Vás na předávání cen MTV uchvátilo?

Prakticky celá show předávání cen EMA byla naprosto strhující. Užili jsme si ji od první písně Ariany Grande, až do samého závěrečného vrcholu, kterým bylo vystoupení Enrique Iglesiase. Stáli jsme blízko hlavního jeviště a měli tak velmi dobrý výhled na všechny účinkující hvězdy. Je to nezapomenutelný zážitek, na který velmi rád vzpomínám. Ještě dnes mi dokáže píseň z rádia připomenout všechny účinkující, například zpěvačku Kieszu či Bono Voxe. Zážitkem bylo také vidět na vlastní oči Ozzyho Osbourna a Davida Hasselhoffa. 

EMA 2014

Hudba a lifestyle
Foto Ivo Křivánek
pondělí 22. 12.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC