Hudba a lifestyle

Držte krok s Kardashians

Držte krok s Kardashians

Letos v říjnu vstoupila na obrazovky již 14. řada reality show o jedné z nejpopulárnějších amerických rodin. Za deset let vysílání urazil klan Kardashianových dlouhou cestu – pojďte se proto teď s námi podrobněji podívat na jeho jednotlivé členky.

Kimberly „Kim“ Kardashian

Šestatřicetiletá milovnice selfie se narodila v Los Angeles a vyrůstala v bohaté čtvrti Beverly Hills. Jako mladá pracovala v otcově firmě, pak se neúspěšně snažila prosadit jako herečka a nakonec se z ní stala příležitostná modelka a profesionální celebrita. Kamarádí se s Paris Hilton, díky čemuž si jí všimla média. V roce 2007 se na veřejnost dostalo její erotické video s tehdejším přítelem Rayem J., ale Kim z toho vyšla vítězně – firma, která video koupila, jí musela zaplatit několikamilionové odškodné, a navíc dostala nabídku od E! Network na vlastní reality show. Nyní žije spořádaný rodinný život s rapperem Kanyem Westem, s nímž má dceru North, syna Sainta a třetí potomek je právě na cestě. Kvůli zdravotním komplikacím Kim během předchozích těhotenství ho ale odnosí náhradní matka.

Kris Jenner

Kris je nejen matkou, ale zároveň manažerkou celého rodinného klanu. Byla dvakrát vdaná: s prvním manželem, právníkem Robertem Kardashianem, který proslul obhajobou svého kamaráda, hráče amerického fotbalu O. J. Simpsona, má čtyři děti – Kourtney, Kim, Khloé a Roberta. Podruhé se vdala za bývalého olympijského vítěze v desetiboji Bruce Jennera, s nímž měla dvě děti – Kendall a Kylie. Rozvedli se v roce 2001 a Bruce poté prošel proměnou z muže na ženu, nyní žije pod jménem Caitlyn Jenner. Kris má vlastní produkční společnost Kris Communications, napsala kuchařku i autobiografii a řídí kariéry všech svých dětí.

Kourtney Kardashian

Kourtney zahájila kariéru v různých reality show, poté se ale začala naplno věnovat módě. Se svou matkou otevřela v New Yorku a v Los Angeles butiky s dětským oblečením s názvem Smooch. Se svými sestrami Kim a Khloé pak provozuje butiky D-A-S-H a společně představily již několik kolekcí a vůní. Objevila se v telenovele One Life to Live, její výkon byl ale hodnocen negativně, a tak se Kourtney zaměřuje pouze na rodinnou reality show a na její spin-off Kourtney a Khloé dobývají Miami. S bývalým partnerem Scottem Disickem má tři děti, teď se šušká, že chodí s třiadvacetiletým modelem Younesem Bendjimou.

Khloé Kardashian

Říká se, že Khloé je nejvíce prostořeká ze všech sourozenců a nešetří ani striktní matku-manažerku. Proslavila ji rodinná show a další pořady s jejími sestrami: Kourtney a Khloé dobývají Miami a Kourtney a Khloé dobývají Hamptons; společně také v roce 2010 napsaly knihu Kardashian Konfidential. Reality show měla i se svým, dnes již bývalým, manželem basketbalistou Lamarem Odomem. Pár se vzal v roce 2009 po měsíční známosti, před rokem se ale rozvedli. Khloé nyní randí s basketbalistou Tristanem Thompsonem, pár bydlí v Clevelandu v Ohiu.

Kendall Jenner

I když ji stejně jako ostatní sourozence proslavila rodinná reality show, Kendall se uplatnila i jako modelka. Začínala v reklamách, v roce 2014 ovšem nastal zlom – předváděla pro významné módní návrháře na fashion weeku v Miláně, New Yorku i Paříži. Její modelingová kariéra od té doby strmě stoupá, je tváří mnoha prestižních módních domů, pracovala například pro značky Chanel, Tommy Hilfiger, Estée Lauder, Donna Karan či Calvin Klein. Je také ambasadorkou časopisu Seventeen Magazine. Kendall v minulosti chodila se zpěváky Nickem Jonasem či Harrym Stylesem, proslýchá se, že prožila románek i s Justinem Bieberem.

Kylie Jenner

Benjamínek rodiny Kylie je modelkou, designérkou a výkonnou ředitelkou firmy Kylie Cosmetics. Pro značku Nicole by OPI navrhla dva odstíny laku na nehty, se sestrou Kendall a ve spolupráci se značkou PacSun zase uvedly několik kolekcí oblečení, spolupracovaly i s britským módním řetězcem Topshop. Věnuje se též navrhování šperků a rtěnek. V roce 2016 se stala tváří světoznámé značky sportovních produktů Puma, jako modelka předváděla například na fashion weeku v New Yorku nebo na oficiálním představení kolekce Hello Kitty pro americký obchodní řetězec Forever 21.

Držte krok s Kardashians

Hudba a lifestyle
Foto E! Entertainment
neděle 22. 10.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC