Hudba a lifestyle

Představení stanice Mňam TV

Představení stanice Mňam TV

Rádi vaříte a rádi hledáte inspiraci u známých hvězd kuchařského nebe? Tak právě pro vás je tu stanice Mňam TV!

Již od začátku roku 2015 je tu pro všechny kulinářské nadšence stanice Mňam TV. Ta svým divákům nabízí oblíbené zahraniční pořady, díky kterým mohou diváci procestovat alespoň prostřednictvím svých televizních obrazovek doslova celý svět, poznat jiné jídelníčky, tradice, zvyky, originální pokrmy nebo recepty, kterými mohou překvapit a potěšit své blízké. Zároveň se však věnuje i programům z vlastní produkce, která oslavuje jak krásy české, tak slovenské kuchyně.  

Máte rádi neotřelý přístup a recepty Jamieho Olivera? Tak právě vám jsou určeny pořady Jamieho revoluce ve stravování, Jamieho velký festival nebo Jamie po italsku. Hvězda novozélandské kuchyně Annabel Langbein vás prostřednictvím pořadu Annabel Langbein: U mě na zahrádce pozve do svého idylického srubu u jezera, kde z místních ingrediencí nachystá jednoduchá, rychlá, ale chuťově naprosto bezkonkurenční jídla. Americký svérázný kuchař Sean Brock pak v pořadu V mysli kuchaře nabídne všem milovníkům grilování (a to se před nadcházející sezonou jistě hodí) návod na to, jak se stát grilovací jedničkou.

Stanice Mňam TV vysílá 24 hodin denně a vy se tak nemusíte bát, že by vám někdy mohla kulinářská inspirace dojít. Díky programové skladbě je vždy z čeho vybrat, a to znamená, že ať se k vám domů nahlásí jakákoliv návštěva (například milovník vietnamského jídla, vegetarián, vegan, nebo třeba stoprocentní masožravec), vy budete mít vždy jistotu, že jejich chuťové pohárky nenecháte napospas obyčejným křupkám.

Představení stanice Mňam TV

Hudba a lifestyle
Foto Mňam TV
Mňam TV středa 20. 3. Můj TV program Satelitní televize: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC