Hudba a lifestyle

Nabídka pořadů na CANAL+ Domo

Nabídka pořadů na CANAL+ Domo – vše pro kutily

Kutilové a gastronadšenci mají další důvod k radosti. Jak už jste určitě zaregistrovali, od začátku prosince najdete v naší nabídce nový program CANAL+ Domo, který je nabitý pořady pro kutily domácího, zahradnického i kuchyňského typu. Prostě pro všechny, kteří mají rádi plné ruce příjemné práce, ať už s vařečkou, či vrtačkou.

Těšit se můžete na kulinářské reality show, dokumenty, se kterými projedete kuchyně celého světa, recepty a inspirace pro každé roční období. Pro kutily zase nápady na všechno možné, co si jen dokážete představit, ať už jde o zahradu, interiér, nebo exteriér domu, byt či chatu. Program, který běží v HD kvalitě dvacet hodin denně bez reklam, má dost prostoru na to, aby se mohl soustředit na své hlavní poslání – představit vám tolik nápadů, že se nikdy nebudete nudit. Minule jsme se některým pořadům z nabídky CANAL+ Domo věnovali blíže. Šlo však jen o malou ukázku, kapku v moři obsahu, který nový kanál nabízí. Pojďme se porozhlédnout dál.

Nový televizní program plný domácí pohody

Opravdu umíš vařit?

Tímto titulkem jsme se vás nechtěli dotknout, ani zpochybňovat vaše kulinářské schopnosti. Jedná se o mírně provokativní název jednoho z nabízených pořadů. Šéfkuchař Andrzej Polan se kontroverze nebojí a byť jméno jeho show některé trochu urazí, rozhodně přitáhne pozornost. Zkušený „chef“ si do každého dílu pozve hosty, kteří sami sebe považují za dobré kuchaře. Následně jim ukáže, kde mají rezervy a v čem se mohou zlepšit. Nejedná se však o beznadějný ortel, po kterém by pověsili svůj um na hřebík. Naopak, Polan s nimi probere chyby a ukáže jim, co a jak dělat lépe. Na konci každého dílu před ním tak stojí hned několik zbrusu nových mistrů. A to nejen ve vaření, ale i v servírování. Pokud se chcete zlepšovat a kulinářsky růst, nenechte si tento seriál ujít.

Domy hvězd

V tomto pořadu nejde ani tak o tipy na vylepšení vašeho obydlí, ale spíše o přehlídku zajímavých architektonických a designových možností. Televizní moderátorka Omenaa Mensah v kaž­dém díle navštíví známou celebritu, ať už ze světa módy, médií, nebo sportu a stráví v jejím sídle jeden den. Podíváte se tak za dveře, které jinak zůstávají pro veřejnost zavřené – není divu, ne všichni si chtějí domů pustit zvědavé oči. Tentokrát však dostanete exkluzivní možnost pokochat se obydlími, ze kterých vám budou občas oči přecházet, jiné vás naopak překvapí svou skromností. Je na vás, zda dechberoucí exkurzi využijete jako inspiraci pro vyšperkování vlastního domova či ji „zhltnete“ jako fascinující výlet do míst, kam se obyčejný smrtelník nedostane.

Jak nafouknout malý byt

Co si budeme povídat, zvláště ve velkých městech jsou rodinné byty drahé, a tak většina lidí žije v prostoru menším, než by si přála. Ewa Czerny a její architektonický tým v tom však nevidí problém. Dokáže vám, že i bez velké metráže se můžete doma cítit pohodlně. Jde totiž hlavně o efektivní a chytré využití místa, a to bez ohledu na rozpočet či metry čtvereční. Populární bytová designérka si v každém díle vybere domov, se kterým nejsou jeho majitelé spokojení. Pak navrhne změnu od rozložení nábytku až po barvu závěsů a dohlédne na následnou přestavbu. Přitom dává pozor, aby vše proběhlo podle jejích představ. Pokud se chcete inspirovat, jak si zútulnit malé prostory, nenechte si tento pořad ujít.

CANAL+ Domo je program z rodiny CANAL+, na kterém najdete původní polské pořady, které jsme pro vás nadabovali do českého jazyka.

CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo, Archiv redakce
středa 23. 12.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC