Hudba a lifestyle

Multitalentovaná kubánská střela

Christina Milian

Christina Milian měla šanci stát se podobně velkou hvězdou, jako je Rihanna. Na první pokus se to však nepodařilo. Podaří se to na ten druhý?

Málem ji postihnul osud jí podobných zpěvaček, které rychle zazářily na začátku jednadvacátého století, v době boomu R'n'B, hiphopu a latinskoamerických interpetů. Christina Milian se ale dokázala z této škatulky vymanit a nyní rozjíždí svou kariéru znovu, tentokrát ji podporuje i vystupováním ve vlastní reality show.

Christina Milian se narodila v roce 1981 v americkém New Jersey jako Christine Flores. Je zčásti kubánského původu, ale své příjmení si změnila na Milian (rodné jméno matky), protože doufala, že jí to pomůže více se prosadit v šoubyznysu, kam odmalička mířila. Už od svých čtyř let byla zaregistrována pod agenturou, která jí přihrávala role v reklamních spotech. Malá Christina ale po letech prohlásila, že nechce být jen v televizi a v devíti vyhrála konkurz na hlavní roli v muzikálu Annie.

Její matka vytušila, že dceru čeká velká kariéra, a tak se s Christinou a jejími dvěma sestrama přestěhovala do Los Angeles. Opustila vlastní život a manžela, se kterým se později rozvedla. Christina pak nějakou dobu působila na Disney Channelu, který tehdy fungoval jako líheň budoucích hvězd – minula se tam například s Britney Spears nebo Justinem Timberlakem. Po šesti měsících si jí v LA všimnul producent Rodney Jenkins a začal s ní pracovat na jejích prvních nahrávkách. V roce 2000 vydala svoji první desku, která zaznamenala velký úspěch v Americe a vzbudila ohlas i ve světě. Jmenovala se jednoduše Christina Milian a v hitparádách se umístily hned dva její singly – AM to PM a When you look at me. Christina si následující rok zahrála menší role i v několika filmech a rozhodla se soustředit hlavně na hereckou kariéru.

Oscilování mezi zpíváním a hraním se Christině nevyplatilo, následující dvě desky moc velký úspěch nesklidily, ani u diváků ani u kritiků. Její filmova kariéra se bohužel také nerozjela, dostávala spíše štěky v menších seriálových produkcích. Neúspěch ji provázel i v osobním životě – v roce 2009 porodila dceru Violet producentovi The-Dreamovi, ale tři měsíce po svatbě pár oznámil rozvod. Christina se během následujících let objevila v několika reality show a v roce 2015 odstartovala svoji vlastní. Jmenuje se Christina Milian – Zpět na výsluní a nabízí pohled nejen do soukromí zpěvačky, ale také do zákulisí její hlučné, milující, multitalentované kubánsko-americké rodiny, do které patří její matka Carmen a sestry Danielle a Lizzy. Christina v show balancuje roli matky, svou hudební kariéru, milostný život a fakt, že ji 24 hodin denně sledují televizní kamery. V reality show také představuje své nové singly, které vydává, a plány na opětovné nakopnutí hudební kariéry.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Christina Milian – Zpět na výsluní

Hudba a lifestyle
Foto E!
úterý 1. 11.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC