Hudba a lifestyle

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus je typickou americkou hvězdou. Typickou v tom, že začínala tak, jako většina jejích kolegů. Jako dětská zpěvačka a  herečka. Teď už je ale opravdu dospělá. Nebo ne?

Cesta Miley ke zpěvu byla celkem snadná. Její otec je známý americký country zpěvák Billy Ray Cyrus a  Miley už v útlém věku vystupovala v reklamách. Pak přišla titulní role v seriálu Hannah Montana, kde hrála dívku, která tají, že její alter ego je slavná zpěvačka.

Montana přinesla Miley slávu, jenže pak přišlo dospívání a  Miley se chtěla vymanit z pozice hvězdičky v Disney seriálu. Nejprve to zkoušela tak, jako třeba Britney Spears: snažila se být sexy, její písničky byly o  vášni a  klipy erotické. Sklízela za to obrovskou kritiku. Miley se ale rozhodla být ještě skandálnější. Ostříhala se, odbarvila se na platinovou blond, zhubla a  nahrála své nejprovokativnější album Bangerz. Přerod jí pomohl dospět, vybouřila se, uklidnila, začala bojovat za práva utiskovaných menšin, založila nadaci a  vydává novou desku. Ta se jmenuje Younger Now, má vyjít v září a  slibuje návrat ke kořenům, ke country.

Miley Cyrus

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
středa 6. 9.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC