Hudba a lifestyle

Létofest 2018

Létofest 2018
Skylink Live TV

Sledujte na Stingray iConcerts HD na skylink Live TV Sledovat

Chcete během léta zažít tu největší nadílku českých a slovenských kapel? Pak právě pro vás je hudební festival Létofest 2018!

Ač by tento název mohl evokovat jeden krátký podnik, nenechte se mýlit. Létofest 2018 je totiž putovním festivalem, který během července, srpna a září obrazí celkem osm měst po celé České republice, konkrétně Pardubice, České Budějovice, Brno, Ostravu, Olomouc, Karlovy Vary, Plzeň a Liberec. Největším tahákem šňůry bude bezesporu skupina Kabát se svou hodinu a čtvrt trvající show, nabízející na české poměry bombastickou pódiovou výpravu, ale návštěvníci se mohou těšit i na další velká jména – kapelu Chinaski v obměněné sestavě (ale stále v čele s Michalem Malátným), Wanastowi Vjecy, No Name, Marka Ztraceného či Mig 21.

Letošní nabitý Létofest začíná 13. července na pardubickém hipodromu, vy se na něj ale můžete začít připravovat už teď a sledovat koncerty světových hvězd na hudební stanici iConcerts.

Létofest 2018

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Stingray iConcerts HD středa 13. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC