Hudba a lifestyle

Jagna Niedzielska vaří beze zbytků 2

Jagna Niedzielska vaří beze zbytků II. – vaření

Jak zvládnout Vánoce, nezbláznit se a nevynášet tuny odpadků do popelnic? Zde je návod.

Jagna to myslí s vařením beze zbytků vážně. Proto ve svém vánočním speciálu připravila sadu receptů a rad, jak vařit efektivně a bez zbytečných ztrát. Na Štědrovečerní večeři například doporučuje využít nedojedený bigos. Stačí vejce, trocha mouky a zbytky, které by jinak skončily v koši, se promění v chutné placky.

Podobně lze po svátcích využít nesnědené ryby. Umleté s houskou rozmáčenou ve vodě a sójové omáčce poslouží jako základ skvělé rybí paštiky. A nezapomeňte – jídlo si lze připravit i čtrnáct dní předem, případně požádat příbuzné, aby nějaké přinesli s sebou. Vánoce si tak můžete užít v klidu a beze zbytků.

Jagna Niedzielska vaří beze zbytků 2

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
sobota 11. 12.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC