Hudba a lifestyle

Hobby TV

Hobby TV – televizní stanice pro kutily
Skylink Live TV

Sledujte na Hobby TV na skylink Live TV Sledovat

Dnešní svět nabízí díky internetu nepřeberné množství možností. Na co si vzpomenete, máte na dosah ruky, ať už se jedná o film, návod, recept, či cokoliv jiného. A protože Skylink nezůstane pozadu, zařadil do své nabídky Hobby TV.

Pokud jste kutilové, ať už garážoví, nebo profesionální, či cestovatelé, ať už tuzemští, nebo interkontinentální, či milovníci designu, ať už interiérového, nebo venkovního, tahle stanice vám přinese, co si zamanete.

Mise Hobby TV, jak už jméno napovídá, je ujistit se, že diváci nebudou muset volat opraváře nebo stavitele, když se jim zachce něco vylepšit v domácnosti. Ať už si chcete položit novou podlahu, nebo postavit zahradní boudu, zrekonstruovat starožitné židle, které jste našli na půdě babiččiny chalupy, nebo se vám nepozdává zeleň před vaším domem a chcete, aby odpovídala standardům japonské zahradní architektury. Tohle všechno můžete nyní sami. Pořady Hobby TV se pouští do projektů, u kterých byste nevěřili, že je možné je svěřit do vlastních rukou, bez dohledu letitých profesionálů.

Cestování je další ze zaměření této stanice. Rádi byste navštívili nádherné destinace, ale nevíte, kam se vydat? Nebo se vám zachtělo něčeho méně tradičního, chcete si užít skryté klenoty bez davů turistů a značených cest? Není problém. Hobby TV vám dá ta nejlepší doporučení, ať už byste rádi víkendový sólo výlet, nebo dvouměsíční dovolenou s rodinou. A jestli se vám zrovna cestovat nechce, či to z jakéhokoliv důvodu nejde, nezoufejte. Pohodlně se posaďte, vezměte si k sobě něco k snědku, záběry v cestovatelských pořadech Hobby TV jsou tak krásné, že budete mít pocit světoběžníka, aniž byste vytáhli paty z bytu.

A konečně něco pro ty, kteří potřebují mít to správné „feng shui“ či jim klasická kutilská dílna přijde příliš surová. Pokud je pro vás design důležitý a chcete, aby každý čtvereční metr vašeho obydlí vypadal, jako ze stránek Design portálu, Hobby TV vám přinese jak ty správné nápady, kterými zušlechtit vizuální stránku téměř čehokoliv, tak dostatečně detailní návod na to, jak si tu kterou záležitost vyrobit svépomocí.

Původně se stanice měla jmenovat Kutil TV, nicméně při kompozici jednotlivých pořadů tvůrci zjistili, že chtějí divákům přinést více než jen kutilství. Jak říká mluvčí televize: „Název Kutil nabízel spíše jen kutilské pořady a působilo to na cílovku kutilů, zatímco v Hobby můžeme nabídnout něco navíc a není potřeba, aby člověk byl kutilem nebo měl kutilství rád.“ Tím, že se Hobby TV zařadilo do repertoáru Skylinku, dostává až dva miliony nových diváků, což znamená až dva miliony nových kutilů, cestovatelů a designových nadšenců. Bude pro vás k dispozici, pokud máte balíček Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet, nicméně v rámci úvodního promo vysílání jej naladí úplně všichni zákazníci Skylinku. Tak tomu dejte šanci, i pokud se nepovažujete ani za jednu z výše zmíněných kutilských a cestovatelských kategorií. Třeba ve vás tahle televize vzbudí zájem o něco, o čem jste nevěděli, že máte v sobě.

Hobby TV

Hudba a lifestyle
Foto Hobby TV, Istock
Hobby TV čtvrtek 1. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC