Hudba a lifestyle

Dejte si… Rybí tažín s  bulgurem

Dejte si… Rybí tažín s  bulgurem – vaření

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience na rybí tažín s bulgurem

100 g cibule
600 g masa ze sumce
4 stroužky česneku
10 g zázvoru
1 malá chilli paprička
2 zralá rajčata
5 stonků petrželové natě
5 stonků koriandru a trochu na posypání
citrónová šťáva
1 nakládaný citrón (nemusí být)
1 lžička římského kmínu
1 zelená paprika
1 lžička soli
20 černých oliv
olej

Rozmixujte česnek, zázvor, chilli papričky, rajčata, petrželovou nať a koriandr. Přidejte 4 lžíce olivového oleje, šťávu z jednoho citrónu, nakládaný citrón nakrájený na osminy a římský kmín, zamíchejte a přendejte do misky.

Přidejte maso ze sumce pokrájené na větší kusy. Promíchejte a nechte v chladu marinovat 30 minut.

Potom v mělkém rendlíku na oleji osmahněte najemno nasekanou cibuli. Přidejte na kostičky nakrájenou zelenou papriku a nechte ji trochu změknout. Na připravenou zeleninu pak položte kousky ryby, podlijte 200 ml vývaru nebo vody a nechte asi 5 minut povařit.

Zakryjte alobalem, stáhněte plamen a deset minut poduste. Poté odkryjte, posypte čerstvým koriandrem, olivami a podle chuti osolte. Podávejte s bulgurem nebo s rýží.

Další recepty najdete zde

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
středa 29. 9.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC