Hudba a lifestyle

Dejte si ... Panenka v tuňákové omáčce

Dejte si ... Panenka v tuňákové omáčce – vaření

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience
2 vepřové panenky (asi 600 g)
40 g kaparů
50 g parmezánu
50 g rukoly

Tuňáková omáčka
1 plechovka tuňáka v oleji
200 g majonézy
20 ml bílého vinného octa
30 g strouhaného parmezánu
Sůl 
Pepř 

Příprava
Panenku osolíme, opepříme a osmahneme ze všech stran. Poté ji přendáme do trouby vyhřáté na 160 °C a necháme zhruba 8 minut péct.

Mezitím si připravíme tuňákovou omáčku. Všechny přísady na ni dáme do mísy a mícháme, dokud nezískáme hladkou, hustou směs.

Hotové maso vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky, dáme na talíř a potřeme tuňákovou omáčkou, posypeme kapary, rukolou a strouhaným parmezánem.

Další recepty najdete zde 

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
pondělí 21. 3.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC