Hudba a lifestyle

CANAL+ Domo – televizní stanice

CANAL+ Domo – vše pro domácí kutily a cestovatele

Kutilové, cestovatelé i vy, kteří rádi experimentujete v kuchyni, CANAL+ Domo přináší doslova pastvu pro oči. Všechny pořady jsou navíc pojaté velmi prakticky, takže vše, co v nich uvidíte, můžete vyzkoušet i sami doma. Ať už se jedná o vychytávky na zahradě, či jídlo, které vám budou závidět sousedi.

Nekonečný mix nápadů a inspirace zde střídají konkrétní rady jak na to. A nejlepší na tom všem je, že se nejedná o nedostupné ideje, které si většina diváků buď nemůže dovolit, nebo vytváří jen jejich okrouhanou kopii. Naopak, CANAL+ Domo si zakládá na tom, aby všechny nápady uvedené ve vysílání byly praktické, dosažitelné a v rámci možností i jednoduše zpracovatelné. To, co je před vámi na obrazovce, tak brzy může být i ve vašem domě. Pojďme se podívat na pár příkladů z naší pestré nabídky.

Daleko od města

Je bezesporu pohodlné, když je nejbližší supermarket jen pár minut od vás a že se hromadnou dopravou dostanete během chvíle kamkoliv. Hektické tempo velkých měst ale nevyhovuje každému. Připojte se k Natalii Sosin, která navštěvuje ty, kteří dali městům sbohem a vybudovali si příbytek tam, kde lišky dávají dobrou noc. Na jednu stranu takový plán naplňuje představy o idylickém, klidném a svobodném životě, na druhou však přináší nelehké výzvy. Natalia od svých hostitelů zjišťuje klady a zápory života daleko od civilizace, vyptává se, jak si vyznavači takového životního stylu vydělávají, zda své volby litují, nebo by se už nikdy vrátit nechtěli… Takže pokud vám v žilách koluje krev o něco klidnější než ta, která je pro uspěchaný městský život třeba, pusťte se s Natalií na cesty a kdo ví, třeba se zanedlouho budete stěhovat do malebného starého mlýna uprostřed lesů.

Nový televizní program plný domácí pohody

Renovace za 48 hodin

Co si budeme povídat, jedním z častých důvodů, proč lidé odkládají zvelebování svých obydlí je, že nechtějí týdny či měsíce žít na staveništi. Stěhovat se během rekonstrukce jinam je jednak nepohodlné a jednak to zvyšuje náklady na celou operaci. Právě proto přichází čas Tomasze Pagowského, který se rozhodl světu ukázat, že i relativně zásadní rekonstrukci lze dokončit za pouhé dva dny. Ať už jde o kuchyň, obývák, ložnici, nebo koupelnu, Tomasz si stanoví 48hodinový limit, který nikdy nepřekročí. Při sledování tohoto pořadu budete ze začátku nedůvěřiví, jeho plány vám totiž budou připadat z časového hlediska příliš ambiciózní. V průběhu pořadu budete jako na trní sledovat jeho závod s časem, a nakonec budete ohromeni výsledkem. Takže až příště budete mít pocit, že váš starý obývák zůstane starý, protože vám to za život v nepořádku nestojí, vězte, že změna je jediný víkend daleko.

David v Evropě

David má dvě slabosti – cestování a jídlo. V pořadu, který díky pohlednému moderátorovi ocení hlavně dámy, vám tento sympatický mladík pokaždé představí jinou národní kuchyni. Prozatím se drží v Evropě, ale kdo ví, co přinesou další řady. A není na to sám, na pomoc si vždy přizve místního obyvatele a nechá si vyprávět o lahůdkách a typických jídlech lokální kultury. Nezůstává však jen u toho, David se hosta ptá i na jeho zájmy a sny, takže se nejedná o čistě kuchařskou show, spíše to celé připomíná seanci v kuchyni s přáteli. Následuje samozřejmě vaření. David se svým hostem připraví dle doporučení dvě typicky místní jídla. A protože David není Čech, na svých cestách zavítá i do naší kotliny, kde se očima cizince seznámíte s českou kuchyní, což je pro nás jistě zajímavá perspektiva.

CANAL+ Domo je program z rodiny CANAL+, na kterém najdete původní polské pořady, které jsme pro vás nadabovali do českého jazyka.

CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo, archiv redakce, Freepik
středa 6. 1.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC