Hudba a lifestyle

CANAL+ Domo

Televizní stanice CANAL+ Domo

Vždycky, když se v nabídce Skylinku objeví nová televizní stanice, je to velká věc. Zvláště, když se jedná o něco tak výjimečného, jako je tahle chuťovka pro milovníky dobrého jídla a kutilství, dvou kategorií, které neodmyslitelně vytváří ten správný hřejivý pocit domova.

O čemže tedy mluvíme? Jde o CANAL+ Domo, program, který je celý o vaření, domu a zahradě a je na míru šitý kutilům, co rádi experimentují jak v kuchyni, tak v dílně. Samozřejmostí bude spousta pořadů plných receptů. Ale nezůstane jen u nich. Vypravíme se do nejrůznějších koutů světa, abychom vám představili ty nejzajímavější kulinářské počiny nejrozličnějších kultur. A vzhledem k tomu, že kuchařské reality show jsou dnes oblíbeným formátem, nebudete ochuzeni ani o tento fenomén. Kutilové se mohou zase těšit na pořady plné skvělých rad a návodů, ať už jde o rekonstrukci domu, či nápady na vylepšení zahrady. Pokud nemáte v dílně na ponku televizi, jednu si tam pořiďte, budete tam totiž trávit hodně času.

Bez reklam

No a protože víme, jak člověku dokáže znepříjemnit zážitek reklamní blok uprostřed sledování oblíbeného pořadu, CANAL+ Domo slibuje nulový počet komerčních přestávek. Dvacet hodin denně se budete moci nechat inspirovat. Přísun nápadů je zaručen a pokud vám někdy byla doma dlouhá chvíle, s nástupem stanice CANAL+ Domo je tomu konec.

Nový televizní program plný domácí pohody

A teď konkrétně!

Už v prosinci se můžete těšit například na 365 obědů Mariety Marecké, která vám nabídne inspiraci pro (doslova) každý den v roce. Pak vás čeká titánský Souboj chutí – David vs. Matteo. A pro kutily je tu například Renovace za 48 hodin nebo Koupeno, a co dál? Mimochodem, v tuto chvíli si CANAL+ Domo mohou naladit pouze zákazníci Skylinku. Jedná se tedy o skutečně exkluzivní obsah, který není přístupný jen tak někomu.

Recepty na celý rok

A teď něco pro ty, které zaujala zmíněná Marieta Marecká. V každém dílu seriálu tato skvělá kuchařka připraví tři nová jídla. Nebudou to žádné nedosažitelné recepty, Marieta se snaží o maximální jednoduchost tak, aby si s přípravou poradil každý. Na druhou stranu se ale neomezuje ve fantazii, takže v jejích receptech najdete jak evropské chutě, tak ty exotické, za kterými byste jinak museli letět přes půl světa. Na své si přijdou i ti, kteří se s vařením nechtějí zabývat déle, než je nutné, protože Marieta umí poradit i tady. Od klasických receptů přes skvělá jídla uvařená z jediné suroviny až po recepty na tzv. „co dům dal a zbylo v lednici“.

V ringu

Vy, kteří jste nastražili uši, když se mluvilo o Souboji chutí, teď přišla vaše chvíle. Francouzský kuchař David Gaboriaud a italský kulinář Matteo Brunetti se setkají v kuchyňském koloseu a v souboji doslova na nože se budou snažit zaujmout pozvané hosty svými výtvory. Půjde o skutečně krutou bitvu bez možnosti přípravy – suroviny totiž vybírají hosté, a nikoli kuchaři.

Koupeno, a co dál?

No, a nakonec něco pro ty, které zaujal samotný název stanice. Ten jasně hovoří o tom, že nastěhováním se do nového bytu vše jen začíná. To pravé je teprve před vámi, udělat z domu domov je totiž velký kumšt. Naštěstí na to nebudete sami, vaší odbornou poradkyní je architektka Marta Czerkies a ta tohle všechno umí levou zadní. Poslechne si vaše přání, na pár týdnů se do vašeho nového bytu zavře a až se vrátíte, nebudete se stačit divit.

CANAL+ Domo je program z rodiny CANAL+, na kterém najdete původní polské pořady, které jsme pro vás nadabovali do českého jazyka.

CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo, Archiv redakce
středa 9. 12.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC