Hudba a lifestyle

Bach for All

Hudební pořad Bach for All
Skylink Live TV

Sledujte na Stingray Classica HD na skylink Live TV Sledovat

V době, kdy se úspěch interpreta počítá na zhlédnutí na YouTube, Bach boří rekordy, o kterých se Louisi Fonsimu (Despacito) ani nezdá. Tento německý hitmaker totiž již téměř tři sta let stále vyprodává sály.

Málokterá současná star se může pochlubit festivalem, který je zcela o ní. Ale Festival Bach for All letos již počtvrté oslavuje talent evropského génia, který, byť mrtvý po staletí, stále dokazuje svou relevanci. Tento několikaměsíční maraton kvality ocení jak příležitostní fandové pecek jako Toccata a fuga d moll, tak opravdu skalní fanoušci. Od března do června se můžete těšit na skvostný lineup zvučných jmen jako Wilbert Hazelzet, Jacques Ogg, Barocco Sempre Giovane a dalších hvězd. Neváhejte tedy a na Ticketlive si sežeňte lístky, ceny začínají na přátelských 250 korunách. Nalaďte se už teď na festival Bach for All s hudebními stanicemi televize Skylink.

Bach for All

Hudba a lifestyle
Foto Daniel Havel
Stingray Classica HD středa 18. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC