Film / seriál

Vítejte ve Švédsku podruhé

Vítejte ve Švédsku podruhé

Třicátník Bruce se za svou láskou Emmou stěhuje do jejího rodného Shockholmu. Co je v hlavním městě Švédska čeká? Rozhodně spoustu humorných, zapeklitých i poněkud trapných situací. Se střetem kultur to totiž není jen tak! To uvidíte na vašem televizním programu Skylink 7.

Tvůrci seriálu jsou Amy a Greg Poehlerovi, kteří se ujali i hlavních rolí. V každém díle to přímo jiskří jemnými pichlavými vtípky a gagy. Pokud tedy hledáte seriál, který vám vyvolá úsměv na tváří a pohladí po duši celou rodinu, sitcom Vítejte ve Švédsku 2 by mohl být tím pravým právě pro vás. A kde máte možnost tento seriál vidět? Přece na televizním programu Skylink 7, který představuje pestrý koktejl různých žánrů – sport, filmy, dokumenty nebo pořady pro děti. Úžasně bohatou podívanou přesně podle svého vkusu si teď navíc můžete pustit i ve službě Skylink Live TV. Další dobrou zprávou je, že se nemusíte omezovat na jedno místo, ze kterého budete své oblíbené pořady sledovat. Se Skylink Live TV si totiž veškerý obsah můžete pouštět až ze čtyř různých zařízení, třeba taky z tabletu nebo mobilu. Přejeme vám báječnou zábavu nejen u seriálu Vítejte ve Švédsku 2!

Vítejte ve Švédsku 2

Film / seriál
Foto Skylink 7

Režie Ulf Kvensler, Staffan Lindberg, Lisa James-Larsson

Scénář Greg Poehler, Ulf Kvensler, David Sundin, Bente Dan…

Obsazení Greg Poehler, Josephine Bornebusch, Lena Olin, Claes Månsson, Christopher Wagelin, Amy Poehler, Neve Campbell, Magnus Mark, Linda Källgren, Daniel Abreu…

Délka 10 × 22 min.

pondělí 15. 7.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC