Film / seriál

Ve starých kolejích

Ve starých kolejích – dánský seriál

Když se spojí protřelost s nevinností, podvod se musí podařit.

Sotva se Nina s Erikem v bance dozvědí, že jsou na mizině a co nevidět přijdou o dům, postihne je další rána. Z Bolívie dorazí tučný účet za záchranu jejich dcery Ester, která se i s přítelem ztratila v odlehlé části džungle. Rodinné finance, které si „nedopatřením“ přibalila na cestu, jsou rovněž pryč. Nině a Erikovi nezbyde než přistoupit k větší akci. Vymyslí proto plán, jak „očesat“ kosmetického magnáta Fabrice Fourniera o pěkných 7,5 milionu dolarů. Tentokrát se bude muset do řemesla zapojit i nastupující generace. 

Druhá řada seriálu Ve starých kolejích je opět zábavná, sarkastická i napínavá. Tahle rodinka si prostě umí poradit s čímkoli. Všechny díly včetně první série můžete sledovat také na Skylink Live TV. 

Ve starých kolejích

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Skylink 7

Režie Mikkel Serup, Parminder Singh

Scénář Thor Bjørn Krebs, Mikkel Serup, Søren Felbo, David Sandreuter

Obsazení Lars Ranthe, Lene Maria Christensen, May Simón Lifschitz, Emma Silja Sångren, Lotte Andersen, Claus Damgaard, Kristian Ibler, Simone Lykke, Bilal Mahdaoui, Emma Bendtzen Marott, Peder Thomas Pedersen, Zeev Sevik Perl, Kasper Løfvall Stensbirk, Emil Tholstrup, Ulla Vejby, Diêm Camille Gbogou a další

Délka 8 × 41–43 min.

středa 26. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC