Film / seriál

Už 2 roky společně!

Skylink 7 – televizní stanice

Televizní stanice dostupná exkluzivně zákazníkům Skylinku slaví druhé narozeniny. Co zajímavého za více než 700 dní vysílání nabídla? Pojďte si to s námi připomenout.

Stanice přišla na svět 7. února 2019 ve spolupráci s vysílateli placených stanic a postupně nabídla i vlastní obsah.

Jako první jste mohli exkluzivně sledovat dvě řady seriálu Vítejte ve Švédsku. Ten vypráví komediální formou příběh Američana Bruce, který se kvůli své přítelkyni přestěhoval do Švédska. Tam ho ale čeká kulturní šok rozměrů, které dosud nezažil – za oceánem se totiž dělají věci o poznání jinak. Musí se sžít s bláznivou rodinou své drahé polovičky, a to ho stojí spoustu námahy.

Co se dělo pak? Následovalo Domácí hřiště, další seriál, který televize uvedla. Stejně jako u Vítejte ve Švédsku se jednalo o skandinávskou produkci. Jeho děj nás seznamuje s osudem Heleny Mikkelsenové, novopečené trenérky fotbalového klubu, která se musí vypořádávat s egy všech mužských hráčů týmu, kteří nedokážou překousnout, že jim velí žena. Tuhle náročnou hlavní roli ztvárnila herečka Ane Dahl Torp. V českém znění excelovala Vanda Hybnerová, která za svůj výkon získala Cenu Františka Filipovského každoročně udělovanou za dabing.

Druhý rok existence Skylink 7 se nesl v duchu originální produkce Canal+. Prvním odvysílaným titulem byl polský krimi seriál Zmijovisko. Ten vypráví fascinující příběh, který se točí okolo záhadného zmizení patnáctileté dívky Ady. Ačkoli policie už pátrání po roce vzdává, její otec je pevně rozhodnut najít své dítě za každou cenu.

Po skončení Zmijoviska následovala první řada francouzského politického dramatu Černý baron. V tomto napínavém příběhu se francouzský politik Philippe Rickwaert (Kad Merad) touží pomstít svým politickým rivalům. Poté, co byl obětován levicovým prezidentským kandidátem, aby zachránil své zvolení, je Philippova politická kariéra v troskách. Vzhledem k úspěšnosti seriálu odvysílá Skylink 7 i jeho druhou řadu. Na premiéru se můžete těšit již 5. února.

Zatím posledním odvysílaným seriálem byl špionážní thriller Nelegální. Divákům nabízí zajímavý pohled do světa špiónů a dotýká se aktuálních témat jako je terorismus a státní bezpečnost. Vypráví o snaze zpravodajských služeb, jejichž činnost a postupy jsou občas již za hranou zákona a předpisů, překazit chystaný teroristický útok. Nelegální překypují akčními scénami, nečekanými zvraty a skvěle propracovanými postavami.

Již brzy se můžete těšit na další originální a exkluzivní tituly, které pro vás na Skylinku 7 připravujeme. Věříme, že si užijete napětí i spoustu zábavy se sledováním našeho programu i v dalším roce.  

Skylink 7

Film / seriál
Foto archiv redakce
středa 20. 1.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC