Film / seriál

Představení stanice Be2Can HD

Představení stanice Be2Can HD

Na přehlídku těch nejvybranějších festivalových snímků nemusíte nutně do kina, stačí, když si zapnete stanici Be2Can HD (dříve Festival HD).

Stanice Be2Can je prémiovým filmovým kanálem, který přichází za diváky s výběrem té nejlepší filmové produkce z celého světa festivalové kinematografie. Vychází z festivalu Be2Can, který sdružuje oceněné a soutěžní snímky těch nejprestižnějších filmových festivalů světa: Benátek, Berlína, Cannes, Toronta a dalších. Stanice zatím vysílá šest hodin denně od 22.00 do 04.00, sedm dní v týdnu a zcela bez reklam. Od 1. června 2019 pak přejde na standardní 24 hodinové vysílací schéma.

Dva dny před Štědrým dnem si můžete pustit mnoha cenami ověnčené bulharsko-řecké drama Sláva (Glory) z roku 2016. Pro dobrotu na žebrotu – tak by se dal charakterizovat děj snímku, ve kterém poctivý člověk k úhoně na cti přijde. A jemu šlo v první řadě vlastně jen o dvě věci: o vrácení obrovské sumy peněz, kterou nalezl válet se na kolejích, a o nalezení hodinek Slava, které pro něj mají nevyčíslitelnou hodnotu.

Večer před Silvestrem pak můžete strávit ve společnosti úspěšné dánské komedie Řezníci. Máte rádi humor černý jako ostravské uhlí? Bingo, tohle je film pro vás. Snímek je o dvojici řezníků, kteří již nemohli dál vystát příšerné chování šéfa, a tak se rozhodli otevřít si vlastní podnik. Díky nešťastné souhře náhod se ale v jedné z jejich dávek vyskytlo maso trochu jiného druhu, než bývá zvykem: lidské. Nic netušící zákazníci však kupodivu nepřišli s reklamací, ba naopak – zavalil je příval dalších objednávek. Jak si s tím chlapci poradí?

Představení stanice Be2Can HD

Film / seriál
Foto Be2Can HD
středa 12. 12.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC