Film / seriál

Neřízená střela

Neřízená střela – akční komedie

Komedie Neřízená střela se může pochlubit hvězdným obsazením, nabitým dějem plným černého humoru, ohňostrojem dokonale absurdních situací i vybroušenými dialogy.

Jakpak by ne, když za tímto snímkem stojí legendární scenárista a režisér Jonathan Lynn, spoluautor a režisér kultovních seriálů Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére či takových pecek jako Můj soused zabiják. O čem se rozhodl vyprávět tentokrát?

Victor Maynard (Bill Nighy) je gentleman středního věku, elegantního zevnějšku a vybraných způsobů. Za dohledu maminky pokračuje ve zděděné rodinné živnosti nájemného vraha. Své řemeslo vykonává s láskou a fortelem. A je v tom dobrý. Vlastně nejlepší. Až do chvíle, kdy dostane za úkol zabít krásnou podvodnici Rose (Emily Blunt), která jeho klientovi prodá zfalšovaný obraz Rembrandta. Její drzost, bezprostřednost i živelnost vykolejí Victora víc, než by chtěl. Sled bláznivých událostí nabere nečekaný směr ve chvíli, kdy se na scéně objeví další zabijáci s úkolem zlikvidovat Rose a její přátele.

Neřízená střela

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Skylink 7

Režie Jonathan Lynn

Scénář Lucinda Coxon

Obsazení Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett, Eileen Atkins, Martin Freeman, Geoff Bell, Rory Kinnear, Alexis Rodney, Gregor Fisher

pondělí 27. 6.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC