Film / seriál

Kluci z Bromley

Kluci z Bromley – komedie

Dospívání, láska a fotbal k sobě ve Velké Británii patří stejně neodmyslitelně jako smažené hranolky s rybou. Obzvlášť na začátku sedmdesátých let.

Davidovi je patnáct, je samotář, ve škole mu to nejde, s otcem si rozumí asi jako Tom s Jerrym a jeho jediným snem je proniknout do tvrdého jádra fanoušků FC Bromley – nejhoršího fotbalového klubu Anglie. Má totiž v plánu dostat ho opět na výsluní. Ale jak pomoct týmu, na jehož zápasy chodí pozdě i jeho vlastní hráči (pokud vůbec) a počet inkasovaných gólů nedokáže publikum ani spočítat? S touhle „mission impossible“ Davidovi pomůžou Derek, Roy a Peter, tři outsideři a skalní fanoušci FC Bromley, a také geniální dcera ředitele klubu, do které se David bezhlavě zamiluje.

Skvěle obsazená komedie Kluci z Bromley chytne za srdce všechny, kteří fandí fotbalu, jaký hrají kluci na pláccích za domem jen tak, pro potěšení, a také ty, kteří si rádi připomenou rozpaky a trapasy provázející první rande. Bonusem pro znalce 70. let je pak šustění zvonových nohavic, přehlídka mrožích knírů, rockové hudby i retro aut třpytících se chromovými doplňky.

Kluci z Bromley

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Skylink 7

Režie Steve M. Kelly

Scénář Warren Dudley

Obsazení Brenock O'Connor, Jamie Foreman, Alan Davies, Martine McCutcheon, Savannah Baker, TJ Herbert, Mark Dymond, Ewen MacIntosh, Adam Deacon, Gareth Hale, Ross Anderson, Danny Midwinter, Alex Woodhall, Tomi May, Anna Danshina

sobota 24. 4.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC