Film / seriál

Jak se oženit a zůstat singl

Jak se oženit a zůstat singl – francouzská komedie

Staromládenectví má svůj nesporný půvab. Vzdát se ho bez boje by mohl leda blázen, ať už si o tom maminka myslí, co chce.

Louisovi je už třiačtyřicet. Je úspěšným návrhářem luxusních parfémů. Vede spokojený, i když trochu osamělý život, na kterém nechce nic měnit. Jenže sbor jeho bláznivých sester a starostlivá maminka mají na věc jiný názor a rozhodnou se Louise oženit stůj co stůj.

Aby se zbavil zástupu vdavekchtivých kandidátek, kterými ho příbuzní bombardují, vymyslí geniální plán. Najme si dívku, která se bude vydávat za jeho nastávající, aby ho v den svatby potupně opustila. Louis tak bude moci dál žít svůj poklidný staromládenecký život a příbuzní dají konečně pokoj. Bohužel plány mají potměšilou tendenci selhávat… Roli Louisovy falešné snoubenky si v této jiskřivé francouzské komedii zahrála Charlotte Gainsbourg, známá z role v dramatu Nymfomanka Larse von Triera.

Jak se oženit a zůstat singl

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Skylink 7

Režie Eric Lartigau

Scénář Philippe Mechelen, Laurent Tirard, Grégoire Vigneron, Laurent Zeitoun

Obsazení Alain Chabat, Charlotte Gainsbourg, Bernadette Lafont, Wladimir Yordanoff, Katia Lewkowicz, Louise Monot, Aïssa Maïga, Meriem Serbah, Anne Marivin, Grégoire Oestermann, Patrick Bordier, Tatiana Gousseff, Fred Bianconi, Brigitte Lo Cicero, Marie-Armelle Deguy, Christophe Kourotchkine, Luce Mouchel, Denis Maréchal, Olivier Rosemberg, Arnaud Maillard 

Délka 90 min.

sobota 31. 7.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC