Film / seriál

Já, knedlíček

Já, knedlíček – americká komedie

Příběhů o skromných, přehlížených dívkách, které se nečekaně promění v oslňující krasavice za pomoci nového účesu, rtěnky a večerních šatů, je bezpočet.

Bylo by chybou do stejné kategorie řadit i půvabnou komedii Já, knedlíček. Ačkoliv BMI hlavní hrdinky Willowdean už dávno opustilo kategorii nadváhy a zahnízdilo se v pásmu obezity, nezdá se, že by se kvůli tomu trápila. Nevadí jí ani oslovení „knedlíčku“ z úst její matky (Jennifer Aniston), bývalé královny krásy. Jejím životním vzorem je totiž zpěvačka Dolly Parton. A právě tato hvězda inspiruje Willowdean k tomu, že se přihlásí do soutěže o nejkrásnější teenagerku. I spolu se svými kámoškami, dalšími nepravděpodobnými kandidátkami na titul královny krásy. Život však nepřináší jen bezstarostnost a smích, a tak bude muset Willowdean urazit ještě pořádný kus cesty, aby si svět všiml jejího velkého srdce a jedinečnosti.

Já, knedlíček

Film / seriál
Hodnocení FDB 48,5 % Hodnocení redakce
Foto Skylink 7

Režie Anne Fletcher

Scénář Kristin Hahn

Obsazení Jennifer Aniston, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Luke Benward, Harold Perrineau, Danielle Macdonald

Délka 109 min.

Rok 2018

pondělí 23. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC