Dokument

Robsonovy rybářské grandslamy

Robsonovy rybářské grandslamy

Myslíte si, že rybaření je pohodová zábava? Omyl! Je to adrenalinový sport, při kterém se pořádně zapotíte, a pokud jste dobrodruh jako Robson Green, úlovek bude stát za to.

Jméno Robson Green vám asi mnoho neřekne. Jde o britského především televizního herce, který se do povědomí diváků nedostal ani tak svými rolemi, jako spíš svým nadšením pro rybaření. Dlouhá léta vyrážel s prutem k vodě jen tak pro radost. Nakonec ho však tento jedinečný sport natolik pohltil, že se rozhodl vyzkoušet si veškerá nej – chytat ty největší, nejpodivnější, nejagresivnější i nejhůře ulovitelné ryby. Jeho milovaný koníček se stal jeho profesí.

Natočil už dokumentární sérii o extrémním rybolovu, kde si mnohdy sáhl na dno svých sil. Ale to mu bylo stále málo. Kromě popularity a obdivu fanoušků by se Robson totiž rád zařadil mezi rybářskou elitu a zvítězit v grandslamu. Ano, grandslamový titul lze získat i jinak než s tenisovou raketou v ruce. Je to výzva i pro ty nejostřílenější rybáře a ne každému se podaří zvítězit. Robson se proto vydává na cestu po rozmanitých koutech naší planety a zapáleně bojuje většinou jen za pomoci rybářské sítě, nebo prutu nejen s přírodou a svou kořistí, ale také sám se sebou. A vy s ním můžete být u všeho díky seriálu Robsonovy rybářské grandslamy. 

Dokument
Foto Travel Channel
pondělí 5. 6.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC