Dokument

Představení stanice UP Network

Představení stanice UP Network

UP Network je televizní stanice, díky které budete vždy hlavou tak trochu v oblacích. Je totiž první televizní stanicí v Evropě věnující se výhradně letectví, vesmíru a všemu, co se hýbe nad zemí.

Stanice, kde si na své přijdou nejen fanoušci letectví, ale i cestovatelé a další zvědavci, kteří se chtějí dozvědět zajímavosti, souvislosti a zákulisní informace. Nepřetržitě nabízí úspěšné dokumenty, vlastní tvorbu, zábavné pořady i vzrušující pohledy do unikátní práce lidí v leteckém průmyslu. Dokumenty se věnují nejen leteckým konstrukcím, letadlům, ale i zaměstnancům letišť a leteckých společností. Stanice navíc spolupracuje i s youtubery a planespottery z celého světa.

I v průběhu září jsou pro letadelchtivé diváky nachystány pořady, jako například oblíbené Vteřiny před katastrofou, během kterých můžete být svědky havárie Airbusu A300-600R, jenž se krátce po vzletu setkává s turbulencemi katastrofických rozměrů. Dojde i na Nouzové přistání, v němž bude John Wildey přistávat bez jakýchkoli zkušeností a za strašlivých podmínek s letadlem, aby si zachránil holý život. Těšit se dále můžete na vyprávění příběhů Letadel, která změnila svět!, navštívíte mnohá Jedinečná letiště a prožijete společně s piloty Neuvěřitelné příběhy letadel. Připravte se na to, že si občas budete připadat, že jste Vzhůru nohama a nechte se překvapit neuvěřitelnými příběhy Vzdušných válečníků.

Stanice zahájila vysílání 14. 4. 2017 ve 20.00, má tedy za sebou více než rok úspěšného fungování. I vy se díky ní nyní můžete proletět kdykoli budete mít chuť, 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Představení stanice UP Network

Dokument
Foto UP Network
středa 5. 9.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC