Dokument

Outdoor Channel HD – nový program v nabídce Skylinku

Outdoor Channel HD

Všichni milovníci „outdoorových“ aktivit jako je rybaření, lov, myslivost, jízda v terénu nebo dobrodružných výprav do divočiny si nyní u Skylinku přijdou na své. Do nabídky balíčků Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet byl zařazen program Outdoor channel HD.

Diváci se dostanou do celého světa, aby očima známých osobností a celebrit sledovali a prožívali jejich jedinečná dobrodružství. Seriály jistě ocení dobrodružné povahy, tak i nadšenci, kteří vše raději sledují z pohodlí svého domova.

Televizní stanice Outdoor Channel, která zahájila vysílání v srpnu roku 2010, je lídrem ve svém oboru. Čerpá z rozsáhlé programové nabídky a má co ukázat. K nejoblíbenějším programům patří pořad Obří ryby s moderátorem Trevem Gowdym, který cestuje po celém světě, aby našel největší žijící vodní stvoření. S dalším oblíbeným pořadem Adventures Abroad, moderovaným Rayem Bunneym, se vydáme na zajímavé lovecké výpravy. S odborníkem na predátory Mannym Puigem se na cestě za nebezpečnými dravci ocitneme v programu Savage Wild v neznámých temných vodách i na jiných nebezpečných místech naší planety. Tyto a mnohé další skvělé seriály se budou líbit jak dobrodružným povahám, tak nadšencům, kteří vše rádi sledují z pohodlí svého domova. Pořady propagují ohleduplné, šetrné a morální chování vůči okolní přírodě, a ochranu životního prostředí.

Outdoor Channel HD vysílá 24 hodin denně v angličtině a od 15. září jej můžete nalézt i v nabídce Skylink v balíčcích Kombi, Multi HD, HD Plus a Komplet.  

Dokument
Foto Outdoor Channel HD
úterý 15. 9.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC