Dokument

Neuvěřitelné příběhy letadel

Neuvěřitelné příběhy letadel

Život s hlavou v oblacích nemusí být jen pro snílky. Pro Jana Čecha to byla každodenní realita, kterou vám nyní osobně představí.

Jan Čech dlouhá léta pracoval jako letecký mechanik, takže o „plechových ptácích“ ví takřka všechno, zná každou součástku kdejakého letadla.

Samozřejmě že většinou strojů, které mu prošly rukama, se také proletěl. Tento bodrý chlapík je tedy tím nejlepším průvodcem dokumentárního seriálu Neuvěřitelné příběhy letadel. Zabrousíte s ním do historie a podíváte se pod křídla leteckým pradědečkům, ale také si budete moci prohlédnout nejmodernější stroje, které brázdí oblohu nad našimi hlavami každý den.

Jan Čech jako správný milovník svého oboru si občas neodpustí nějakou tu historku ze své praxe, ale hlavně na vás bude chrlit nové a nové informace i zajímavosti. Svět letadel si nakonec určitě zamilujete. Dokumentární seriál má navíc tu výhodu, že je i pro ty, kteří se létání a výšek panicky bojí. Všechno za vás obstará a vyzkouší Honza, který je někdy i maličko ostřejší: „Já letadlům nenadávám, já nadávám lidem kolem nich. Někdy se člověk setká s takovou tupostí a arogancí, že si musím nějak ulevit. Letadla jsou v tom vždy nevinně.“

Neuvěřitelné příběhy letadel

Dokument
Foto UP Network
neděle 19. 11.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC